2014-09-12 11:30:05
Φωτογραφία για Νέες ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για τον Πιστόριους...
Τις τραυματικές εμπειρίες της από την 18μηνη σχέση της με τον Οσκαρ Πιστόριους περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια σε συνέντευξη της στη «Mirror» η 20χρονη Σαμάνθα Τέιλορ, ανήμερα της απαλλαγής του Νοτιοαφρικάνου χρυσού παραολυμπιονίκη από την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης της Ρίβα Στέενκαμπ.

Η Τέιλορ ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύντροφός της συνήθιζε να την χτυπά και να την... δαγκώνει, καθώς και ότι μια φορά χρειάστηκε να κρύψει το όπλο του υπό το φόβο ότι θα την σκοτώσει. Τον περιέγραψε ως παθολογικά ζηλιάρη, επιθετικό και επικίνδυνο, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι θα μπορούσε πολύ εύκολα να βρεθεί στη θέση της Στέενκαμπ.

«Με κλείδωνε στο σπίτι και έφευγε. Δεν είχα φαγητό, δεν είχα που να πάω, ήταν μαρτύριο. Ελεγε ότι θα φύγει για μια ώρα και χανόταν όλο το βράδυ έχοντας κλειστό το κινητό του», εξομολογείται η Τέιλορ, η οποία ξεκίνησε τη σχέση της με τον Πιστόριους όταν αυτή ήταν 17 και εκείνος 24.


«Μια φορά, σε ένα τραπέζι με φίλους, μέθυσε τόσο πολύ που έπεσε κάτω και χτύπησε τα δόντια του. Επειδή όμως ήταν τύφλα πίστεψε ότι ήμουν εγώ που τον χτύπησα. Στη συνέχεια άρχισε να ψάχνει το πιστόλι του κι εγώ το έκρυψα κάτω από το κρεβάτι όπου δεν θα έψαχνε. Το όπλο το είχε πάντα δίπλα στο κομοδίνο του. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Ρίβα. Δεν έχω αμφιβολία για αυτό» υπογραμμίζει η 20χρονη, που περιγράφει επίσης, πώς μια φορά παρέλυσε από φόβο όταν ο Πιστόριους άρχισε να τρέχει με 200χλμ. με την πόρσε του προκειμένου να την «τιμωρήσει».

Ολα αυτά όπως εξηγεί προέρχονται από την αρρωστημένη ζήλεια του. «Αλλες φορές γέμιζα μώλωπες αφού με χτυπούσε και με δάγκωνε. Ζήλευε τόσο πολύ που έπρεπε να παίρνω την έγκριση του για την αμφίεση μου και φυσικά να απαντώ άμεσα στα τηλέφωνα ή τα μηνύματα του. Το χειρότερο ήταν όταν έλειπε για αγώνες. Μια μέρα δεν με έβρισκε και πήρε 10 φορές τηλέφωνο τους γονείς μου. Μέσα σε ένα μήνα δέχτηκα περίπου 700 κλήσεις από εκείνον». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ