2014-09-12 13:20:47
Φωτογραφία για ΓΚΑΜΠΙ : ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!
Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει την Τρίτη στην πρεμιέρα του Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα καλό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη.

Ο Γκάμπι, ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, μίλησε στο Canal+ σχετικά με την περιπέτεια που αρχίζει σε μερικές ημέρες και σε δηλώσεις του σημείωσε. «Μας έλειψε το Champions League και θα παλέψουμε για αυτό», ανέφερε σχετικά ο Γκάμπι, ο οποίος συνέχισε.

«Η ιδέα μας παραμένει η ίδια και αναγκαστήκαμε να κάνουμε σαρωτικές αλλαγές που δεν ήταν ορατές. Θα κάνουμε το καλύτερο, αλλά δεν είμαστε οι καλύτεροι».

Μιλώντας από εκεί και πέρα σχετικά για τον προπονητή της ομάδας, τον χαρακτήρισε με τρόπο που κολακεύει τον Αργεντινό τεχνικό. «Για μένα είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Είναι αυτός που έβγαλε τον καλύτερό μου εαυτό και από τότε κατάφερα να προοδεύσω». Καλά λόγια, πάντως, είχε να πει και για έναν από τους συμπαίκτες του στην ομάδα. «Ο Κόκε αυτή τη στιγμή είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Μπορεί να πάει όπου θέλει. Θα είναι σαν τον Ρονάλντο ή τον Μέσι».


Πέραν όλων των άλλων, ο Γκάμπι αναφέρθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στη Ρεάλ. «Η ομάδα γνωρίζει πώς να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ πλέον μας σέβεται περισσότερο. Γνωρίζει πως μπορούμε να την κοιτάξουμε στα μάτια, κάτι που δεν γινόταν πριν. Ξέρουμε πώς να παίξουμε απέναντι στη Ρεάλ».

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως ο περσινός χαμένος τελικός του Champions League, ήταν μια στιγμή η οποία δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό του. «Η Λισσαβόνα ήταν ένα χαμένο όνειρο. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τον τρόπο που συνέβη. Το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ είναι το πιο έντονο συναισθηματικά για κάποιον που έχει φορέσει τη φανέλα της Ατλέτικο. Όταν μεγαλώνεις σε αυτή την ομάδα, θα γίνεις αντι-Ρεάλ. Είτε λιγότερο είτε περισσότερο, αυτή είναι η πραγματικότητα για την Ατλέτικο».

Για τη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας στο Μουντιάλ, φάνηκε πειραγμένος. «Ήλπιζα να πάω στο παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει. Δεν νομίζω ότι δεν με πήρε λόγω ηλικίας, γιατί οι εμφανίσεις μου έλεγαν άλλα. Με πείραξε που δεν πήγα, αλλά ας μην χάνω την ελπίδα μου. Θα ήθελα να μιλήσω με τον Ντελ Μπόσκε για να μάθω τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής και τι χρειάζεται εκείνος για τις επιλογές του».

Τέλος, εξέφρασε την περηφάνια του που φοράει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. «Θέλω να είμαι άξιος εκπρόσωπος της Ατλέτικο. Είμαι αθλητής που είχε την ευκαιρία να φορέσει αυτή τη φανέλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ