2014-09-12 14:11:12
Φωτογραφία για Αναζητούν ακόμη τους επιβάτες του τουμπαρισμένου Ι.Χ. - Βλέπουν διακίνηση μεταναστών
Σε συνεργασία με την Interpol βρίσκονται οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις, μετά την ανεύρεση του... τουμπαρισμένου αυτοκίνητου , με τις κλεμμένες Βουλγάρικες πινακίδες, λίγο έξω από την Αμφιλοχία προχθές το πρωί. Αρχικός στόχος είναι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Το θέμα και οι σχετικές φωτο που δημοσίευσε αποκλειστικά το agriniopress.gr έχει πάρει άλλη τροπή, μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να εμπλέκεται η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία και να υπάρχουν πληροφορίες για πιθανή «σύνδεση» του ατυχήματος με τους ληστές του Διστόμου.

Η τοπική Αστυνομία προς το παρόν διαψεύδει ότι για το περιστατικό έχει επιδείξει ενδιαφέρον η Αντιτρομοκρατική επιβεβαιώνεται όμως οτι παρθεί δείγμα για εξέταση DNA από τις κηλίδες αίματος, καθώς και αποτυπώματα που βρέθηκαν στο τουμπαρισμένο όχημα. Πιθανολογείται μάλιστα ότι πρόκειται για παράνομη διακίνηση μεταναστών και πως μετά το ατύχημα, συνεργοί των διακινητών, παρέλαβαν το άτoμο ή τα άτομα που βρίσκονταν στο τουμπαρισμένο όχημα και εξαφανίστηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως οι πινακίδες που βρέθηκαν έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν σε περίπτωση διακίνησης παράνομων μεταναστών στη Βόρειο Ελλάδα. Εντος του οχήματος επίσης βρέθηκαν αποκόμματα εισιτηρίων πλοίου του δρομολογίου Ηγουμενίτσα – Ιταλία και αυτο ενισχύει το συμπέρασμα πως το αυτοκίνητο κατευθύνονταν προς Ηγουμενίτσα, για τη μεταφορά παράνομων μεταναστών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ