2014-09-12 16:34:42
Φωτογραφία για Σοκ για γνωστό Πατρινό...Η τράπεζα του κατάσχεσε χρήματα!
Σοκ υπέστη γνωστός Πατρινός, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, ΤΡΑΠΕΖΑ με την οποία είχε συναλλαγές, δεν δίστασε χωρίς να τον ενημερώσει να του κατασχέσει χρήματα από λογαριασμό που διέθετε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο…!

Όλα συνέβησαν προ ημερών, όταν ο πολίτης ανυποψίαστος επισκέφθηκε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προκειμένου να κάνει ανάληψη αρκετών χιλιάδων ευρώ. Εκεί ενημερώθηκε από υπάλληλο πως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του καθώς το υπόλοιπο των καταθέσεων του ήταν μηδενικό…!

Προς έκπληξη του ο γνωστός Πατρινός, αναζήτησε τον λόγο της  ξαφνικής «απώλειας» των χρημάτων του, για να ενημερωθεί πως η ΤΡΑΠΕΖΑ με την οποία είχε συνάψει δάνειο και στην οποία βρισκόταν στην διαδικασία του διακανονισμού, ήταν αιτία που τα χρήματα του είχαν «εξαφανιστεί»…!

Αυτό που είχε συμβεί εν αγνοία του γνωστού Πατρινού που περίμενε την απάντηση για τον διακανονισμό, ήταν πως το Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα είχε προχωρήσει ήδη στην ανάληψη ενός σημαντικού χρηματικού ποσού από άλλο λογαριασμό του πελάτη της…!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ