2014-09-12 16:36:43
Φωτογραφία για Νέα στοιχεία σοκ για τη δολοφονία του ρώσου επιχειρηματία στην Κύπρο
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ανθρωποκτονία του 47χρονου Ρώσου επιχειρηματία, που σημειώθηκε προχθές στον Πρωταρά.

Η σύζυγός του και κατηγορούμενη, περιέγραψε με απόλυτη φυσικότητα στους ανακριτές της υπόθεσης ότι μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη το θύμα, στην προσπάθειά της να τον… σώσει τοποθέτησε το πλαστικό μέρος ενός ξυραφιού στη μύτη του συζύγου της και στο στόμα του πιρούνι, κουτάλι, κέρματα και ένα ανοικτήρι!

Πρόκειται για άτομο με βαριά διαταραγμένη προσωπικότητα, το οποίο αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών, μετά τη νεκροτομή, το έμφραγμα μυοκαρδίου δεν ήταν η αιτία θανάτου του 47χρονου επιχειρηματία, αλλά ο πρωτοφανής όγκος αντικειμένων που του χορήγησε από το στόμα η 39χρονη σύζυγός του, προκειμένου να μην καταπιεί τη γλώσσα του και να μπορεί να αναπνέει, όπως ανέφερε στους ανακριτές.


Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Φιλελεύθερος, η αστυνομία Αμμοχώστου θα προχωρήσει σε σχηματισμό δικογραφίας εναντίον της συζύγου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, η οποία θα αποσταλεί για μελέτη στη Νομική Υπηρεσία.

Ωστόσο, τα πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και γενικά η διαταραγμένη όπως διαπιστώθηκε προσωπικότητα της γυναίκας δεν καθιστούν βέβαιο το ότι θα διωχθεί ποινικά. Μετά την πολύωρη ανάκρισή της, η 39χρονη οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού πέραν πάσης αμφιβολίας είναι άτομο που δεν αντιλαμβάνεται τι έγινε.

Το πλέον συγκλονιστικό είναι ότι ο 11χρονος γιος του ζεύγους, υπήρξε μάρτυρας της ανθρωποκτονίας και μετά το έμφραγμα που υπέστη ο πατέρας του, βγήκε στο δρόμο τρέχοντας για να ζητήσει βοήθεια.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κατέληξε σε περίπτερο, περίπου 600 - 800 μέτρα από το σπίτι της οικογένειας, ζητώντας απεγνωσμένα από τον περιπτερά βοήθεια.

Ο άνθρωπος, αντιλαμβανόμενος ότι κάτι πολύ σοβαρό έτρεχε στο σπίτι του παιδιού, ειδοποίησε αμέσως το νοσοκομείο Αμμοχώστου, δίνοντας τη διεύθυνση της οικίας που του έδωσε ο μικρός. Όταν το προσωπικό του ασθενοφόρου έφτασε στη σκηνή και αντίκρισε σε ποια κατάσταση βρισκόταν ο πατέρας, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Το παιδάκι αυτή τη στιγμή, βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας και έχει πλήρη αντίληψη του τι συνέβη στους γονείς του.

Εξίσου συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν, ο 47χρονος κλήθηκε για να υπογράψει έντυπο σε αστυνομικό σταθμό της ελεύθερης Αμμοχώστου, ώστε η γυναίκα του να τύχει νοσηλείας για τα ψυχολογικά της προβλήματα που αντιμετώπιζε κι αυτός αρνήθηκε, επειδή την αγαπούσε. Ήταν άλλωστε η μητέρα του παιδιού του Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ