2014-09-12 17:34:13
Φωτογραφία για Αυτό είναι ο Ντουέτο της Χρονιάς. AZIS & Γιώργος Τσαλίκης
Ο νούμερο 1 Star τα τελευταία χρόνια στα Βαλκάνια και όχι μόνο, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του σε χώρες με πολύ μεγάλες αγορές, Ρωσία, Γερμάνια, Τουρκία, Βουλγαρία, Ισραήλ και Μέση Ανατολή συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον δικό μας διαχρονικά σουξεδαρισμένο και με τεράστιο ρεύμα στην νεολαία και όχι μόνο, Γιώργο Τσαλίκη.

Το ντουέτο που δημιούργησαν οι 2 καλλιτέχνες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είναι ένα πολύ δυναμικό, πολύ ξεσηκωτικό και up-tempo τραγούδι σε μουσική του ίδιου του Azis και στίχους του Azis και του Γιώργου Τσαλίκη και αναμένεται να σαρώσει στα charts και στο Youtube.

Η φιλική σχέση και η άψογη χημεία που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους 2 καλλιτέχνες, η αμοιβαία εκτίμηση του ενός για τον άλλον δημιούργησε ένα απίστευτα θετικό κλίμα στο Studio και φυσικά ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Την παραγωγή του τραγουδιού και την ενορχήστρωση ανέλαβε ο συνεργάτης του Γιώργου Τσαλίκη, Παναγιώτης Μπρακούλιας ενώ το όλο Project έχει στηθεί και προετοιμαστεί εδώ και αρκετούς μήνες απο τον παραγωγό και μάνατζερ του Γιώργου, Μάριο Χαπέρη και τον ίδιο τον Azis και την δισκογραφική του εταιρεία, Diapason Music, η οποία είναι και ενθουσιασμένη απο το αποτέλεσμα.


Γεμάτος εκπλήξεις πάντα, ο Γιώργος Τσαλίκης δεν εφησυχάζεται ποτέ και προσφέρει στο κοινό που τον ακολουθεί πιστά και διευρύνεται συνεχώς ανατρεπτικές συνεργασίες, φιλόδοξα project και μας το αποδυκνείει για άλλη μια φορά.

Είδη το κοινό αποδέχτηκε με ενθουσιασμό το πρώτο δείγμα του τραγουδιού μέσα απο το teaser που κυκλοφόρησαν οι 2 καλλιτέχνες και αναμένουμε με ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα.

Πάρτε μια γεύση απο το teaser του τραγουδιού εδώ. Tον τίτλο του οποίου δεν μας έχουν αποκαλυψει ακόμα.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ