2014-09-12 22:41:08
Φωτογραφία για 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης
Παρούσα στην εκκίνηση του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης θα είναι η Ολυμπιονίκης της τοξοβολίας Φωτεινή Βαβάτση, η οποία μετρά αντίστροφα τις μέρες που απομένουν μέχρι το μεγάλο νυχτερινό πάρτυ δρόμου της 18ης Οκτωβρίου.

Η Ολυμπιονίκης του 2004 επισκέφθηκε μαζί με τα δύο της παιδιά το περίπτερο του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης στη Δ.Ε.Θ. και δήλωσε συμμετοχή, δίνοντας για άλλη μια φορά το καλύτερο παράδειγμα.

«Συμμετείχα και πέρσι στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο και έτρεξα τα 21,1 χλμ. σε 2 ώρες και 42 λεπτά. Φυσικά θα είμαι παρούσα και στον φετινό αγώνα! Είναι μία καταπληκτική εμπειρία. Μόλις μεγαλώσει λίγο ακόμα ο γιος μου, ο Άλεξ, και γίνει 12 ετών, θα τρέχει και εκείνος. Μέχρι τώρα, έχει συμμετάσχει τρεις φορές στον Αγώνα Μαθητών 1.000 μ. του Μαραθωνίου ‘Μέγας Αλέξανδρος’», τόνισε η Φωτεινή Βαβάτση.

Παράλληλα, η 40χρονη πρωταθλήτρια απεύθυνε κάλεσμα προς όλους να κλείσουν θέση είτε στη διαδρομή των 21,1 χλμ. είτε στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., που απευθύνεται σε όλους:


«Η τοξοβολία είναι το άθλημα που με ανέδειξε, αλλά η αγάπη για τον αθλητισμό είναι μια ευρύτερη έννοια. Το τρέξιμο -όπως και το περπάτημα, αφού υπάρχει και ο Δρόμος Υγείας 5.000 μ. στο πρόγραμμα της διοργάνωσης- είναι για όλους. Μας κάνει καλό, μας φέρνει ευεξία και αυτή η διοργάνωση αποτελεί την καλύτερη αφορμή για άθληση.

Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος είναι ένας αγώνας που γίνεται σε μια υπέροχη διαδρομή, στην καρδιά της φωτισμένης Θεσσαλονίκης και επιπλέον η αίσθηση του τερματισμού μπροστά από το Λευκό Πύργο είναι απερίγραπτη! Είναι μια μοναδική εμπειρία και αυτό αποδεικνύει και η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Πέρσι είχαμε 11.000 συμμετοχές και φέτος μπορεί να φτάσουν και τις 15.000! Αξίζει να δηλώσετε συμμετοχή και να είστε ένας από αυτούς!»

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΤΟΝ 3ο ΔΙΕΘΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο πρωταθλητής των 400 μ. Μιχάλης Δαρδανελιώτης θα στηρίξει με το δικό του τρόπο τον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που θα γίνει το Σάββατο 18 Οκτωβρίου και αναμένεται να συνοδευτεί από συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Ο αθλητής του διοργανωτή συλλόγου «Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων» και κάτοχος του πανελλήνιου τίτλου στα 400 μ., απηύθυνε κάλεσμα προς όλους, ώστε να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή και να ζήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα ενός νυχτερινού αγώνα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

«Είναι σημαντικό να συμμετέχει κανείς σε τέτοιες διοργανώσεις, οι οποίες αποτελούν κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό αθλητικό γεγονός. Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος έχει κοινωνικό, πολιτιστικό περιβαλλοντικό χαρακτήρα, αλλά πάνω απ' όλα στέλνει μήνυμα άθλησης και υγείας σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Η συμμετοχή σ' αυτόν τον μοναδικό αγώνα είναι μια εμπειρία που αξίζει όλοι να τη ζήσουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο 25χρονος πρωταθλητής.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 2 ΤΗΣ Δ.Ε.Θ.

Οι εγγραφές για τον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και το Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. συνεχίζονται καθημερινά στο περίπτερο της διοργάνωσης, μέσα στο χώρο της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου (καθημερινές: 16:00-22:00, Σαβ-Κυρ: 10:00-22:00).

Η ειδικά διαμορφωμένη τέντα του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου βρίσκεται μπροστά από το Περίπτερο 2 και απέχει λίγα μέτρα από τη Βόρεια Πύλη της Δ.Ε.Θ. στην Εγνατία οδό.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι η Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε με online εγγραφή (ατομική ή ομαδική) στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr, είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στο Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360), καθώς βέβαια και στο περίπτερο της Οργανωτικής Επιτροπής στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ..

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της AIMS, της Δ.Ε.Θ. - HELEXPO και του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ