2014-09-12 22:29:05
Φωτογραφία για Επίσκεψή του Κωνσταντίνου Δαμαβολίτη στο δήμο Βιάννου
Το Δήμο Βιάννου επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Δαμαβολίτης Κ. στο δήμο Βιάννου, όπου συνομίλησε με τον δήμαρχο κ. Π. Μπαριτάκη. Ο βουλευτής ενημερώθηκε αρχικά για τις εκδηλώσεις μνήμης και διεκδίκησης με τη συμπλήρωση 71 χρόνων από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου  και δεσμεύτηκε από την πλευρά του, να προωθήσει το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων σε συνεργασία με την Ένωση Θυμάτων.

Στη συνέχεια ο κ. Μπαριτάκης στάθηκε στα ζητήματα υποδομών του Δήμου, με σημαντικότερο την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων που καθυστερούν λόγω έλλειψης κονδυλίων. Τόνισε δε, ότι τα έργα αυτά θα δώσουν μία νέα δυναμική στην περιοχή και ταυτόχρονα θα αποσυμφορήσουν τον Β.Ο.Α.Κ. από τη διέλευση φορτηγών αυτοκινήτων.

Τέλος ο βουλευτής επεσήμανε τη σπουδαιότητα του πρωτογενή τομέα και ειδικότερα του ελαιολάδου στην ανάπτυξη της Κρήτης. Η Βιάννος αποτελεί  παράδειγμα τόσο με την πιστοποίηση Π.Ο.Π. όσο και με την τυποποίηση, καθώς παράγει ένα ολοκληρωμένο προϊόν. Σε αυτή την κατεύθυνση ανέφερε τη χρήση του ζεόλιθου και πρότεινε την οργάνωση ομιλίας για ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού.    
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ