2014-09-13 08:21:07
Φωτογραφία για Νέες κυρώσεις πλήττουν την Ρωσία
Οι κυρώσεις θα πλήξουν ενεργειακούς κολοσσούς, τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, και εννέα επιχειρήσεις άμυνας Τα κράτη-μέλη της ΕΕ αποθηκεύουν φυσικό αέριο υπό το φόβο ο Πούτιν να κλείσει την κάνουλα.

Η Ευρώπη χρειάζεται σήμερα περίπου το ένα τρίτο του φυσικού αερίου της από τη Ρωσία.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απείλησε σήμερα την Ευρώπη με «αντίποινα» για τις νέες κυρώσεις κι ενώ η Δύση έσπευσε να αποθηκεύσει φυσικό αέριο για το χειμώνα, εν μέσω φόβων ότι η Ρωσία μπορεί να κλείσει την κάνουλα.

Η διαμάχη για τη νέα δράση, η οποία χτυπά ενεργειακούς κολλοσσούς και και απαγορεύει τις εξαγωγές στο εργοστάσιο που φτιάχνει όπλα Καλάσνικοφ, ήρθε εν μέσω νέων ισχυρισμών ότι η Μόσχα έχει μετακινήσει περίπου 100 τεθωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των των εκτοξευτών πυραύλων στο έδαφος της Ουκρανίας.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν είπε νωρίτερα ότι οι νέες κυρώσεις της ΕΕ αγνοούν τις πρωτοβουλίες για τον τερματισμό της αιματοχυσίας και για την επίτευξη της ειρηνικής διευθέτησης της σύγκρουσης στη νοτιοανατολική Ουκρανία» του Ρώσου ηγέτη.


Οι Βρυξέλλες είτε δεν βλέπουν είτε δε θέλουν να δουν την πραγματική κατάστασηείπε.

«Φυσικά, οι κυρώσεις πρόκειται να δημιουργήσουν μια ορισμένη δυσφορία για τη ρωσική πλευρά. Την ίδια στιγμή, δεν μπορούμε παρά να κατανοήσουν ότι οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και οι φορολογούμενοι θα πρέπει επίσης να καταβάλλουν το κόστος για αυτές τις κυρώσεις, οι οποίες, στην πραγματικότητα, ήδη είναι σε ισχύ », είπε.

Ήδη η Ρωσία έχει διακόψει κάθε παροχή φυσικού αερίου προς την Ουκρανία. Η Ουκρανία έχει επιζήσει από τον Ιούνιο με την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της του φυσικού αερίου. Όμως, ο χειμώνας πλησιάζει γρήγορα και θα στραφεί εκτός.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ