2014-09-13 09:25:28
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Νέα χρονιά με όνειρα και προσδοκίες για τα παιδιά της Ακαδημίας Πόλο.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας Πόλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το παρών στην συγκέντρωση έδωσαν δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους ενώ μίλησε η Γενική Διευθύντρια του ΟΣΦΠ Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο έφορος Κώστας Γούρας και ο επικεφαλής προπονητής Δημήτρης Κραβαρίτης. Ο κ. Γούρας στην εισαγωγή του καλωσόρισε τους παλιούς και νέους μαθητές και τους γονείς τους, ευχήθηκε καλή χρονιά σε πισίνα και σχολείο και τόνισε ιδιαίτερα πως δεν πρέπει να ξεχνούν πως είναι στο μεγαλύτερο σωματείο της χώρας, τον Ολυμπιακό.

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε η κ. Τσιλιγκίρη η οποία τόνισε μεταξύ άλλων: «Σας καλωσορίζω εκ μέρους της διοίκησης και σας εύχομαι καλή χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας στον Ολυμπιακό και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να σας παρέχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Από φέτος υπάρχει συνεργασία με το εργομετρικό κέντρο «Λαέρτειον» προς όφελος των παιδιών και συνεργασία με το ΙΕΚ Ξυνή τα οποία δίνουν μια υποτροφία σε τελειόφοιτους μαθητές. Καλή χρονιά σε όλους».


Ο επικεφαλής προπονητής Δημήτρης Κραβαρίτης σημείωσε: «Πριν από οχτώ χρόνια ξεκινήσαμε δειλά να φτιάξουμε τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στο πόλο και χωρίς να έχουμε δικό μας κολυμβητήριο. Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα αλλά έχουμε μάθει να ζούμε μ’ αυτό. Χωρίς κολυμβητήριο έχουμε καταφέρει να βγάλουμε αθλητές που θα παίζουν σ’ όλες τις εθνικές ομάδες και φυσικά στην εθνική Ανδρών! Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Σίγουρα όλα τα παιδιά δεν θα παίξουν στην πρώτη ομάδα αλλά όσα δουλέψουν με σύνεση και ταπεινότητα μπορεί να τα καταφέρουν. Πολλά από τα παιδιά μας είναι σε ομάδες της Α1. Καλή χρονιά σε όλους». Το παρών έδωσαν όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας μας καθώς και οι εκπρόσωποι του «Λαέρτειον» και ΙΕΚ Ξυνή αλλά και οι Έφοροι της Ακαδημίας Βόλεϊ Τσιρογιάννης και Μπακιρτζόγλου. Τα μαθήματα και οι εγγραφές στην Ακαδημία μας έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα 8/9.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ