2014-09-13 19:17:28
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Παρουσιαστής είπε on air ότι έχει καρκίνο στον εγκέφαλο... [photos]
Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση του παρουσιαστή... Ντέιβιντ Μπέντον από το Ιλινόις της Αμερικής την Πέμπτη το βράδυ στο τηλεοπτικό κανάλι WCIA-TV!

Ο 51χρονος παρουσιαστής εδώ και αρκετό καιρό δίνει την δική του μάχη ζωής αφού έχει καρκίνο στον εγκέφαλο. Αυτό που ανακοίνωσε όμως και σόκαρε τους πάντες είναι ότι οι γιατροί του δίνουν λίγους μήνες ζωής, από 4 έως 6, αφού οι θεραπείες δεν πήγαν όπως τις περίμεναν και η κατάστασή του δεν παίρνει ούτε χειρουργείο ούτε ακτινοβολίες.

Εδώ είναι με τους δυο γιους του στο σπίτι της οικογένειας Όπως ο ίδιος είπε, αυτό που θέλει τώρα είναι να εργαστεί όσο περισσότερο του επιτρέπει η κατάσταση της υγείας του και όλοι πάγωσαν στο στούντιο.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε το Φεβρουάριο, χτυπάει το καμπανάκι της λήξης των θεραπειών του με ακτινοβολίες λέγοντας στο προφίλ του στο facebook σε όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα ότι θα έρθει και η δική τους σειρά να τελειώσουν οι κουραστικές και επίπονες θεραπείες.

Όμως από ότι φάνηκε τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Παρ’ όλα αυτά εκείνος δεν το βάζει κάτω και με την δύναμη ψυχής που διαθέτει θα συνεχίσει να πολεμά!

Εδώ είναι με την γυναίκα του..
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ