2014-09-13 19:55:28
Φωτογραφία για Η... ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ!
Στη δίψα που επικρατεί στον Ολυμπιακό για μία πορεία ανάλογη με την περυσινή στο Champions League, αλλά και για τη κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, αναφέρθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Ο Αργεντίνος μέσος των ερυθρόλευκων σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτκά FM 90.1» στάθηκε σε μια σειρά καίριων ζητημάτων που απασχολούν τους ερυθρόλευκους, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην κομβική αναμέτρηση της Τρίτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

«Υπόσχομαι πως πάντα θα δίνουμε το καλύτερο ως ομάδα, όπου και εάν αγωνιζόμαστε», ήταν το μήνυμα του Τσόρι προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, που αδημονεί για θρίαμβο επί της περυσινής φιναλίστ του Champions League, ενώ ερωτηθείς για τον Μίτσελ είχε να πει μόνο καλά λόγια:

«Ο Μίτσελ είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό αστέρι αλλά ποτέ δεν φέρεται έτσι. Ποτέ δεν αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο τους παίκτες του. Είναι πολύ σημαντικό πως έχει μεγάλες εμπειρίες ως παίκτης. Δεν είναι όπως άλλοι προπονητές, που τους λείπουν τέτοια πράγματα.


Ξέρει πολύ καλά το πως λειτουργεί και σκέφτεται ένας παίκτης και το τι πρέπει να κάνει ο ίδιος».

Για την αγάπη που έχει βιώσει σε Ρίβερ Πλέιτ, Ρουμπίν Καζάν και Ολυμπιακό υπογράμμισε: «Είναι πολύ ευχάριστο να σε αγαπούν. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει γιατί σε Ρίβερ, Ρουμπίν και Ολυμπιακό έχω πάει πολύ καλά. Βέβαια αυτό δεν έγινε σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Έχω ζήσει και δύσκολες στιγμές. Όμως θέλω να κρατάω τα καλά και τα ευχάριστα και τα καλά από παντού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ