2024-01-05 14:03:00
Φωτογραφία για «LA PROMESA: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ» η νέα καθημερινή σειρά του OPEN  που θα αντικαταστήσει τον Έρωτα Φυγά



Η επική υπερπαραγωγή «LA PROMESA: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ» έρχεται καθημερινά στο OPEN και κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 20:00 με διπλό επεισόδιο.

Μια σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών, από τους παραγωγούς των επιτυχημένων «GRAND HOTEL», «SIX SISTERS» και «TWO LIVES», η αισθηματική δραματική σειρά «LA PROMESA: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ» μας ταξιδεύει στην Ισπανία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μέσα από μία καθηλωτική ιστορία έρωτα και μυστηρίου, εκεί όπου τα πάθη και τα μυστικά καθορίζουν τις ζωές των ηρώων.



 



Στην Ισπανία του 1913, η νεαρή Χάνα προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια στο αρχοντικό «Λα Προμέσα» ως ανταμοιβή για τη διάσωση του γιου της Κόμησσας των Λουχάν μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.



Μια στιγμή σημαντική για τον ευγενή Οίκο των Λουχάν, καθώς εκείνη τη μέρα προετοιμάζονται για τον πιο λαμπερό γάμο της ισπανικής αριστοκρατίας ανάμεσα στον Τομάς Λουχάν και την κόρη μιας από τις πιο πλούσιες οικογένειες της χώρας. Ένας γάμος που στην πραγματικότητα αναμένεται να σώσει τον Οίκο από τη χρεωκοπία.



Ωστόσο, κανένας δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που η Χάνα θέλει πάση θυσία να εισχωρήσει στο αρχοντικό, αφού το πραγματικό της κίνητρο είναι η δίψα για εκδίκηση, τόσο για τη δολοφονία της μητέρας της όσο και για την απαγωγή του μικρού αδερφού της, μια μοιραία στιγμή πριν από δεκαπέντε χρόνια…



Με μοναδικό της όπλο ένα δαχτυλίδι, η Χάνα φθάνει στο επιβλητικό αρχοντικό «Λα Προμέσα» προκειμένου να ανακαλύψει τον άνθρωπο που τής στέρησε τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δεν έχει υπολογίσει όμως ότι ο… έρωτας θα την οδηγήσει σύντομα σε μια αδιέξοδη κατάσταση!

Διχασμένη ανάμεσα στην επιθυμία της για εκδίκηση και τον έρωτά της για τον Μανουέλ, θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπη με τα πιο σκοτεινά μυστικά του Οίκου των Λουχάν, αλλά και της δικής της καρδιάς…

Μια συναρπαστική ιστορία έρωτα και μυστηρίου, όπου ανάμεσα στις δαντέλες και τις πολυτελείς σκάλες, ξεδιπλώνονται τα μυστικά, τα σκάνδαλα, οι ανατροπές, και τα πάθη που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη φαινομενικά ήρεμη και αρμονική ζωή στο υπέρλαμπρο αρχοντικό!



TI ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ



ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ1&2

Η Χάνα φτάνει στο μεγαλοπρεπές παλάτι Λα Προμέσα την ημέρα που ο διάδοχος της οικογένειας Λουχάν, Τομάς παντρεύεται, με σκοπό να εργαστεί ως υπηρέτρια. Η πρώτη της συνάντηση είναι με τον μικρότερο αδερφό του γαμπρού, τον Μανουέλ, όπου και θα ανάψει μία φλόγα μεταξύ τους!



Ένα ατύχημα του Μανουέλ θα σταθεί αφορμή για να εισχωρήσει η Χάνα στο παλάτι, αφού θα του σώσει την ζωή. Ωστόσο η άφιξη της στο παλάτι μόνο τυχαία δεν είναι, ψάχνει τον δολοφόνο της μητέρας της και τον απαγωγέα του αδελφού της. Εντωμεταξύ, ο Τομάς εντοπίζεται νεκρός το βράδυ του γάμου του γεγονός που φέρνει θλίψη και σύγχυση στο παλάτι. Η Χάνα προσπαθεί να απαλλαγεί από το δαχτυλίδι του Τομάς, το οποίο θα μπορούσε να την ενοχοποιήσει, αλλά δεν θα είναι εύκολο, ενώ στο παλάτι φτάνει ο λοχίας Κονράδο για να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου του. Η Χιμένα, σύζυγος πλέον του Τομάς, θέλει να αποχωρήσει από το παλάτι, ωστόσο η Κρουθ προσπαθεί να την εμποδίσει, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να κρατήσει την πλούσια κληρονόμο μαζί τους.



ΤΡΙΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ3&4





Η Χάνα κρύβει τη βέρα του Τομάς που μπορεί να την ενοχοποιήσει μαζί με τη φωτογραφία της μητέρας της στο δωμάτιο που μοιράζεται με τη Μαρία Φερνάντεθ, ενώ παράλληλα προσπαθεί να υπομείνει την καταχρηστική συμπεριφορά της μαρκησίας. Ο Κονράδο ζητά τόσο τη συνεργασία της οικογένειας στην έρευνα του, όσο και του υπηρετικού προσωπικού, γι’ αυτό και μιλάει ξεχωριστά με τον καθένα. Η Σιμόνα καταρρέει μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Τόμας και αποφασίζει να φύγει από το παλάτι. Η Πία στην προσπάθεια της να κρύψει το μυστικό της εξοργίζει τον βαρόνο. Η Λεονόρ όντας συντετριμμένη από τον θάνατο του Τομάς, καταλήγει στην αγκαλιά του Μάουρο. Το παλάτι ετοιμάζεται για την κηδεία του Τομάς, με την Καταλίνα να αρνείται να παρευρεθεί στην τελετή, παρά τις πιέσεις που δέχεται τόσο από την Κρούθ, όσο και από τον βαρόνο. Η Λεονόρ προσπαθεί να επανορθώσει για το φιλί της με τον Μάουρο, λέγοντας του πως παρασύρθηκε. Η Πέτρα έχει αναλάβει να κάνει την ζωή «μαρτύριο» στη Χάνα με εντολή της μαρκησίας. Ο Κονράδο θεωρεί πως η δολοφονία του Τόμας αποτελεί ένα έγκλημα πάθους και υποψιάζεται τη Χάνα. Ωστόσο, εκείνη συνειδητοποιεί πώς η Λόλα ήταν η ερωμένη του Τομάς.





ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ5&6

Ο Κονράδο ανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος του Τομάς μετακίνησε το σώμα και προσπαθεί να βρει το γιατί, γεγονός που τον ωθεί να ψάξει για ίχνη αίματος σε όλο το παλάτι. Η Σιμόνα δεν αντέχει να μένει άλλο πια στο παλάτι μετά τον θάνατο του Τόμας και ενημερώνει τη Πία ότι παραιτείται, αλλά δεν υπολόγιζε την αντίδραση της Καταλίνα.



Η Λεονόρ και ο Μάουρο προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, πριν βρεθούν αντιμέτωποι με ακραίες συνέπειες. Η Χάνα εξακολουθεί να είναι πρόθυμη να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία της ανατεθεί, αλλά δεν υπολογίζει ότι θα τραυματιστεί, με τον Μανουέλ να κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Η Χάνα κρύβει τον χαρτοκόπτη που δολοφονήθηκε ο Τομάς πριν τον βρει ο Κονράδο και οι άνδρες του που ετοιμάζονται να ψάξουν ένα- ένα τα δωμάτια του παλατιού, ξεφεύγοντας έτσι από την παγίδα που της είχαν στήσει η Πέτρα και η Μαρκησία. Η Κρουθ υποψιάζεται ότι ο Μανουέλ αρχίζει να τρέφει αισθήματα για την Χάνα. Η Πία λαμβάνει ένα δώρο από έναν άγνωστο αποστολέα, ενώ ο Μάουρο ενδίδει στη γοητεία της Λεονόρ, πηγαίνοντας στο δωμάτιο της, όπου και τους διακόπτουν.



 



 



ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ7&8



 



Η μαρκησία παροτρύνει τον γιο της Μανουέλ να μιλήσει στη Χιμένα και να τη βοηθήσει να διαχειριστεί τη θλίψη της, γι’ αυτό και πηγαίνουν μια βόλτα. Η Λεονόρ καταφέρνει να κρύψει εγκαίρως το ειδύλλιο της με τον Μάουρο από την Καταλίνα, ενώ οι δύο αδερφές αποφασίζουν να πάνε για ιππασία, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά μετά τον θάνατο του Τομάς. Προς απογοήτευση της μαρκησίας, ο λοχίας Κονράδο είναι όλο και πιο σίγουρος ότι ο δολοφόνος του Τομάς δεν είναι άλλος από τον Μανουέλ τον ετεροθαλή αδερφό του, γι’ αυτό και αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο. Η Σιμόνα νιώθει ξαφνικά μια αδιαθεσία γεγονός που προκαλεί μία αναταραχή στο υπηρετικό προσωπικό. Η Τερέσα προσλαμβάνεται ως νέα υπηρέτρια, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ότι είναι η κοπέλα του Μάουρο εδώ και χρόνια. Πώς θα αντιδράσει άραγε η Λεονόρ μόλις το μάθει;



 



 



 



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ9&10



 



Όλοι στο παλάτι σοκάρονται από τη σύλληψη της Λόλα και μόνο η Χάνα πιστεύει ότι είναι αθώα. Ο Κονράδο αφού την ανακρίνει, αρχίζει να πιστεύει τη θεωρία της Χάνα, ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Η Χιμένα αποφασίζει να φύγει από το παλάτι μόλις μαθαίνει για την ερωμένη του Τόμας και τις φήμες που κυκλοφορούσαν. Όταν η Λεονόρ μαθαίνει για τη σχέση του Μάουρο και της Τερέσα, αποφασίζει να τους κάνει τη ζωή μαρτύριο, ενώ του ζητά να επιλέξει ποια από τις δυο. Η κατάσταση της Σιμόνα ολοένα και χειροτερεύει. Η Κρουθ αποφασίζει να αναλάβει δράση όταν ανακαλύπτει ότι ο Αλόνσο έχει χρεοκοπήσει. Ο βαρόνος σπεύδει να προσφέρει τη βοήθειά του, ωστόσο, για πρώτη φορά η Καταλίνα συμφωνεί με τη θετή μητέρα της, καθώς το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει ο Αλόνσο είναι να αφήσει τον πεθερό του να τον βοηθήσει. Έχει ήδη αρκετό χρέος στην τράπεζα και σίγουρα δεν χρειάζεται τίποτα από έναν τοκογλύφο σαν τον Βαρόνο. Η κατάσταση υγείας της Σιμόνα είναι τόσο κρίσιμη, που ορισμένοι ανησυχούν επικίνδυνα ότι δεν θα τα καταφέρει Η Λεονόρ είναι αποφασισμένη να κάνει την ζωή της Τερέσα κόλαση.

«LA PROMESA: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ»: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN



ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 20:00



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ