2014-09-14 12:54:31
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ!
Ο Ολυμπιακός έβγαλε την... υποχρέωση απέναντι στον ΟΦΗ (3-0) και στρέφει πλέον την προσοχή του στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης την Τρίτη.

Με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά παρουσιάζοντας κατά διαστήματα καλή εικόνα, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του ΟΦΗ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Champions League.

Την Τρίτη αρχίζει το ταξίδι στα αστέρια με τους πρωταθλητές να υποδέχονται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από σήμερα κιόλας αρχίζει η προετοιμασία για το μεγάλο ματς στο Ρέντη, με την προσοχή να είναι στραμμένη στον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και ίσως κάνει ένα μέρος του προγράμματος. Ο διεθνής μέσος πιθανότατα θα είναι στην αποστολή, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα το πιθανότερο είναι να μη βρίσκεται στην ενδεκάδα, σε αντίθεση με τον Μποτία, που είναι διαθέσιμος και λογικά θα είναι στο βασικό σχήμα.


Ο Μίτσελ δήλωσε χθες πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει τα πλάνα του.

Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, οι Μποτία και Αμπιντάλ στο κέντρο της άμυνας και ο Μαζουακού αριστερό μπακ. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα... ερωτηματικά. Για το δεξί άκρο «παλεύουν» Ελαμπντελαουί και Σαλίνο, ενώ στη μεσαία γραμμή πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Κασάμι, με τον Εντινγκά και τον Μιλιβόγεβιτς να διεκδικούν τη δεύτερη θέση χωρίς να αποκλείεται να «χωρέσουν» αμφότεροι. Σίγουρος είναι ο Τσόρι και ο Αφελάι για τα αριστερά, ενώ αν… περισσέψει θέση μεσοεπιθετικού υπάρχουν οι επιλογές Ντουρμάζ και Φουστέρ και ο Μήτρογλου έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης.

Όλα αυτά όμως στη θεωρία… Γιατί ο Μίτσελ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και καλά κάνει φυσικά!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ