2014-09-14 21:09:05
Φωτογραφία για ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ... ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ
O Mίτσελ θα κάνει τις τελικές του δοκιμές για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης τη Δευτέρα.

Οι σημερινές δοκιμές δεν θα μπορούσαν βέβαια να εξάγουν σαφή συμπεράσματα για τις σκέψεις του Μίτσελ, ο οποίος πάντα κρατάει μία έκπληξη ή ίσως και πιο πολλές. Ωστόσο οι μέρες πλέον πλησιάζουν και μετά και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ο Ισπανός τεχνικός είναι έτοιμος να καταλήξει στους... εκλεκτούς 11. Τους παίκτες που θα είναι στο βασικό σχήμα για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης με τις τελευταίες δοκιμές να γίνονται τη Δευτέρα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, για την θέση του δεξιού μπακ φαβορί είναι πλέον ο Σαλίνο, αριστερά θα πάει ο Μαζουάκου και στο κέντρο της άμυνας ο Μποτία (εφόσον είναι στο 100%) με τον Αμπιντάλ. Για τον αμυντικό χαφ ο Μιλιβόγεβιτς έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Εντινγκά και ενώ υπάρχει το δεδομένο πως παραμένει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να είναι πανέτοιμος ο Μανιάτης. H εκδοχή για την ύπαρξη δύο αμυντικών χαφ (Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς) και να είναι μπροστά τους ένας εκ των Κασάμι ή Τσόρι είναι επίσης υπαρκτή.


Λίγο πιο μπροστά τους στον άξονα θα είναι ο Κασάμι και επιτελικός χαφ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ. Για τα άκρα τρεις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις. Πρόκειται για τους Αφελάι, Ντουρμάζ και Φουστέρ. Μέχρι στιγμής το... πάνω χέρι φαίνεται να έχουν ο Ολλανδός με τον Σουηδό όμως και ο Ισπανός είναι πολύτιμη μονάδα ειδικά για τέτοια είδους παιχνίδια. Για την κορυφή της επίθεσης το πλάνο είναι να ξεκινήσει βασικός ο Μήτρογλου. Η... έκπληξη θα είναι ο Μπενίτες.

Στο μυαλό του Μίτσελ υπάρχει η σκέψη να χριστεί βασικός ο Παραγουανός ενώ δεν έχει... διαγράψει και το τρικ με Αφελάι για την επίθεση.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη συζητήσει με τους παίκτες του για την σημασία του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα παρουσιάσει ένα πιο συντηρητικό και λιγότερο επιθετικό στιλ. Με μεγάλη προσοχή σε άμυνα και κέντρο και... έμφαση στις αντεπιθέσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ