2014-09-15 00:30:12
Φωτογραφία για ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΣΙΜΕΟΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Ο Σιμεόνε έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη αν και τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει την Δευτέρα. Ποιά τα φαβορί για το βασικό σχήμα.

Ο προπονητής της Ατλέτικο θέλει στο πρώτο φετινό παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για την Ατλέτικο Μαδρίτης να δει μεγάλη διάθεση και ουσία από την ομάδα του. Οι παίκτες του από την άλλη προερχόμενοι από ένα πολύ καλό ματς με τη Ρεάλ δείχνουν πανέτοιμοι για την έναρξη των υποχρεώσεών τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας ως στόχο να παραμείνουν σε καλή τροχιά.

Πρώτος φετινός αντίπαλος ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, με τον προπονητή των Μαδριλένων που, όπως ήδη σας έχουμε ενημερωσειμ λόγω τιμωρίας θα δει το ματς από την κερκίδα, να έχει πληροφορηθεί πολύ καλά για τις συνθήκες του αγώνα αλλά και το τι θα πρέπει να περιμένει από μία έδρα όπως το Καραϊσκάκη. Παρόλο που οι τελικές δοκιμές και αποφάσεις του Αργεντίνου τεχνικού αναμένονται την Δευτέρα υπάρχουν ήδη ενδείξεις και εκτιμήσεις για το πως σκοπεύει να κατεβάσει την Ατλέτικο.


Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Μογιά (εφόσον ξεπεράσει το πρόβλημά του και είναι στο 100%, κάτι που θα κριθεί την Δευτέρα), στα δύο άκρα της άμυνας ο Χουνφράν με τον Σικέιρα και τα στόπερ ο Μιράντα με τον Γοδίν. Στην μεσαία γραμμή ο Γκάμπι με τον Σουάρεθ ως εσωτερικά χαφ, στα δύο φτερά ο Κόκε με τον Γκριεζμάν και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μάντζουκιτς ο Αρντά Τουράν.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ο Τουράν να πάει στα άκρα για να παίξει ο Κόκε πίσω από τον φορ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ