2014-09-15 05:00:08
Φωτογραφία για Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν γνωρίζω την προϋπηρεσία της Σπυροπούλου»
Ταλαντούχος και αεικίνητος, καταφέρνει σε περίοδο κρίσης να βρίσκεται στο επίκεντρο τόσο στην τηλεόραση, με διπλό ρόλο, όσο και στο θέατρο. Ένας από τους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Δημήτρης Μακαλιάς, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μόνο στο koolnews.gr.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η ερχόμενη σεζόν σε βρίσκει πλήρη με συνεργασίες σε θέατρο και τηλεόραση. Πώς αισθάνεσαι για την συμμετοχή σου στην παράσταση, «Σμύρνη μου αγαπημένη»;

Είναι μία από τις ευτυχέστερες στιγμές της καριέρας μου. Το κείμενο είναι μοναδικό, βλέπουμε την ιστορία της Σμύρνης με έναν ιδιαίτερο τρόπο, και είμαι σίγουρος ότι η παράσταση θα αγαπηθεί από το κοινό.

Πώς είναι η καλλιτεχνική σου συνύπαρξη με τη Μιμή Ντενίση, τον Κώστα Βουτσά, τον Κρατερό Κατσούλη και άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς;

Μοναδική, όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται. Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με την κα. Ντενίση και θα τολμήσω να πω ότι είναι μία εκπληκτική εμπειρία να δουλεύεις μαζί της.


Στη μικτή οθόνη συνεχίζεις στο Mega με τη σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια»…

Ακριβώς. Η σειρά παίχτηκε πέρσι για δέκα επεισόδια, πήγε πολύ καλά και συνεχίζεται και φέτος. Μάλιστα, θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που η δουλειά μας αγκαλιάστηκε γιατί δεν είναι μία απλή κωμική σειρά, περνά μηνύματα συγκίνησης και αξιών του θεσμού της οικογένειας.

Θα σε δούμε όμως και σε έναν άλλο ρόλο, σε αυτό της παρουσίασης, στο κανάλι Ε, στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Πώς νιώθεις για το νέο σου εγχείρημα;

Το ήθελα πολύ, ήταν ένα από τα πράγματα που ήθελα να κάνω πριν φύγω από αυτή τη ζωή (γέλια). Είμαστε μία όμορφη παρέα, με τον Κρατερό είμαστε φίλοι και είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευγνώμων. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε.

Θεωρείς ότι η συμμετοχή σου στο «Just the 2 of us» ήταν το εφαλτήριο για όλες αυτές τις ευκαιρίες;

Όχι. Δεν θεωρώ ότι με βοήθησε. Ευχαριστήθηκε τη συμμετοχή μου, μου άρεσε ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του σόου αλλά μέχρι εκεί. Τα πράγματα χτίζονται κομμάτι, κομμάτι στη δουλειά μου και όλα αυτά που έχω κάνει με βοηθούν στο να αποκτώ αναγνωρισιμότητα.

Θα περίμενες κανείς, από τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια συνεργάζεσαι με το Mega, να σου γινόταν πρόταση από τους ιθύνοντες να πλαισιώσεις τον Μάρκο Σεφερλή στο πρωινό. Έγιναν συζητήσεις;

Δεν μου έγινε πρόταση, εξάλλου έχω συνεργασία με την παραγωγή της σειράς και όχι ακριβώς με το Mega. Μόνο από το Ε μου ζητήθηκε να συμμετάσχω σε εκπομπή και δέχτηκα!

Τηλεοπτική αντίπαλο θα έχετε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που θα παρουσιάζει αντίστοιχα πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο στον Alpha. Πώς την «κρίνεις» σαν παρουσία;

Δεν μπορώ να κρίνω, δεν είμαι παρουσιαστής. Δεν την έχω παρακολουθήσει, δεν γνωρίζω την προϋπηρεσία της. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει μία εμπειρία στη συγκεκριμένη ζώνη και τώρα της δίνεται η ευκαιρία να κάνει κάτι δικό της. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει το κοινό.

Σε αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης;

Καθόλου. Ποτέ, δεν τα κοιτούσα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι με ταυτότητα και χαρακτήρα. Πέρα από εκεί αν η άλλη εκπομπή θα κάνει καλύτερα νούμερα, σημαίνει ότι θα είναι καλύτερη και πρέπει να κοιτάξω να γίνω καλύτερος στη δουλειά μου.

Συζητάς τα επαγγελματικά σου βήματα με την σύντροφό σου, Αντιγόνη Ψυχράμη;

Εννοείται, είναι λογικό να συζητάς με τον άνθρωπό σου τις σκέψεις, τα σχέδια και τα προβλήματά σου. Ζητώ πάντα τη γνώμη της και άλλες φορές συμφωνούμε, άλλες διαφωνούμε.

Έχεις παραδεχτεί ότι συγκατοικείς με την Αντιγόνη. Έκανε καλό στη σχέση σας το να μένετε κάτω από την ίδια στέγη;

Η συγκατοίκηση είτε θα ευνοήσει ένα ζευγάρι είτε θα το οδηγήσει σε χωρισμό. Όταν μένεις μαζί με τον άλλον, δεν μπορείς να του κρυφτείς, μοιράζεσαι την καθημερινότητα, δοκιμάζεις τη σχέση σου. Σε εμάς ευτυχώς λειτούργησε θετικά, μας βοήθησε να έρθουμε πιο κοντά.

Το επόμενο βήμα είναι ο γάμος;

Όταν κάνεις μία σχέση με μία γυναίκα, σκέφτεσαι ότι θα είσαι μαζί της για καιρό. Πόσο μάλλον όταν συγκατοικείς. Σίγουρα λοιπόν το σκέφτομαι αλλά ένας θεός ξέρει. Θα δούμε!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ