2014-09-15 05:08:18
Φωτογραφία για Στάνκογλου: Ο γάμος, το δεύτερο παιδί και η δημοσιότητα...
Ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για την προσωπική του ζωή, τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του αλλά και για τη δημοσιότητα Πώς ένιωσε με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του; «Δεν μιλάω για ευθύνες έτσι όπως τις θέτουν όλοι.

Είναι πως συμπεριφέρεσαι, αυτό που έλεγαν οι παλιοί: «ένα παιδί ίσον κάνενα». Δεν το πίστευα, αλλά ισχύει. Πρέπει να βρεις τους ουσιαστικούς χρόνους να είσαι κοντά του, την ενέργεια να είσαι καλά, να είσαι ψυχικά ήρεμος για να κάνεις πράγματα, να χρησιμοποιείς το ΠΑΙΧΝΊΔΙ της γνώσης σου με τα παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Όσο για τη σχέση του με τη σύζυγό του και αν «άλλαξε» κάτι σε αυτή ο ερχομός του μωρού, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: «Προς το παρόν είναι τόσο φρέσκο, που δεν μπορώ να πω αν άλλαξε κάτι. Τα φώτα πια είναι πάνω στα δύο παιδιά. Αυτό θα μπορέσω να το απαντήσω μετά από μερικούς μήνες, ίσως ένα χρόνο. Κάνουμε και οι δύο κάτι που το γουστάρουμε, μεγαλώνουμε δύο παιδιά. Ο μικρός έχει πολύ μεγάλη ανάγκη, γιατί είναι μωρό. Αργότερα θα είμαστε περισσότερο μεταξύ μας», ενώ για το ενδεχόμενο να κάνει και τρίτο παιδί, είπε: «Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω, δεν νομίζω. Να σου πω την αλήθεια, νομίζω ότι «έκλεισα», δεν ξέρω… Ποτέ μη λες «ποτέ». Ποτέ δεν ξέρεις…».


Τέλος, σχετικά με τη δημοσιότητα και τον τρόπο που την «προφυλάσσει» από τα media αποκάλυψε: «Είναι επιλογή μου, έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Αυτοί που βρίσκονται τόσο πολύ στα φώτα, το θέλουν. Αυτό που θέλεις το καταφέρνεις στη ζωή κι εγώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο, είναι προσωπικές στιγμές που δεν βρίσκω τον λόγο να τις μοιραστείς με όλους».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ