2014-09-15 10:35:42
Φωτογραφία για Πάτρα: Επίσημη αλλαγή σκυτάλης στο Πανεπιστήμιο σήμερα - Ξεκινούν οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών
Η τελετή παράδοσης και παραλαβής των Πρυτανικών Αρχών πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12.00 μ. στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου. Κατά την τελετή, θα χαιρετίσουν ο απερχόμενος Πρύτανης, Καθηγητής Γ. Παναγιωτάκης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ιδρύματος Καθηγητής Χ. Γώγος και η νέα Πρύτανις, Καθηγήτρια Β. Κυριαζοπούλου, ενώ στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Πανεπιστημίου, ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Καθηγητής Αλέξιος Λυκουργιώτης θα εκφωνήσει ομιλία με τίτλο: «Πενήντα χρόνια από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών: Σκιαγραφώντας τα πιο σημαντικά στάδια της ανάπτυξης».

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Χαιρετισμός από τον απερχόμενο Πρύτανη

Πανεπιστημίου Πατρών

Καθηγητή Γεώργιο Παναγιωτάκη

Χαιρετισμός εκ μέρους του Συμβουλίου Ιδρύματος

Πανεπιστημίου Πατρών από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο,


Καθηγητή Χαράλαμπο Γώγο

Χαιρετισμός από την Πρύτανι

Πανεπιστημίου Πατρών

Καθηγήτρια Βενετσάνα Κυριαζοπούλου

Ομιλία προσκεκλημένου ομιλητή

Αλέξιος Λυκουργιώτης, Καθηγητής

«Πενήντα χρόνια από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών:

Σκιαγραφώντας τα πιο σημαντικά στάδια της ανάπτυξης»

Μουσική παρέμβαση

Φωνή: Νάσια Παπαγιαννάκη, Πιάνο: Έλενα Φέντκο

Δεξίωση

Από σήμερα και οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών

Οι εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 15 μέχρι και την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014.

Για λεπτομέρειες σε σχέση με τα δικαιολογητικά εγγραφής και τη σχετική διαδικασία θα πρέπει να συμβουλεύεσαι τον ηλεκτρονικό Οδικό Χάρτη Νεοεισερχομένων Φοιτητών στον σύνδεσμο: http://www.upatras.gr/index/page/id/152

Αυτό είναι απαραίτητο ιδιαίτερα γιατί από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος σε 12 Τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών διενεργούνται ηλεκτρονικά. Τα τμήματα αυτά είναι τα ακόλουθα:

Βιολογίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επιστήμης των Υλικών, Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών, Θεατρικών Σπουδών, Οικονομικών Επιστημών, Φαρμακευτικής, Φιλολογίας, Φιλοσοφίας, Φυσικής και Χημικών Μηχανικών
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ