2014-09-15 11:02:40
Φωτογραφία για ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ... ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΣ!
Σήμερα στις 12:00 θα γίνει η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας που αλλάζει μορφή προκειμένου ο θεσμός ν'αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον.

Μέρος στην κλήρωση θα λάβουν οι 14 ομάδες που θα προκύψουν από την 1η φάση και οι 18 ομάδες της Super League, συνολικά δηλαδή 32 ομάδες.

 Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα των ομίλων με γηπεδούχο κάθε φορά την ομάδα που προέρχεται από χαμηλότερο γκρουπ δυναμικότητας.

Οι 32 ομάδες θα συγκροτήσουν 8 ομίλους των 4 ομάδων. Οι αγώνες των ομίλων θα είναι μονοί και θα διεξαχθούν σε πρωτάθλημα 3 αγωνιστικών ημερών.

Η κλήρωση των αγώνων της 2ης φάσης θα διεξαχθεί ως εξής:

Στην πρώτη κληρωτίδα θα τοποθετηθούν οι ομάδες της Super League που κατατάχτηκαν στη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος 2013-2014 στις θέσεις 1-8.

Στη δεύτερη κληρωτίδα θα τοποθετηθούν οι ομάδες της Super League που κατατάχτηκαν στη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος 2013-2014 στις θέσεις 9-16.


Στην τρίτη κληρωτίδα θα τοποθετηθούν 2 ομάδες της Super League που προβιβάσθηκαν από την Football League στην Super League την περίοδο 2013-2014 και 6 της Football League, που θα προκύψουν, κατόπιν κλήρωσης, από τις ομάδες της Football League που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση.

Στην τέταρτη κληρωτίδα θα τοποθετηθούν οι  υπόλοιπες 8 ομάδες της Football League  που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση.

Οι 8 όμιλοι θα συγκροτηθούν με μία ομάδα από κάθε μία από τις τέσσερις κατηγορίες. Η συγκρότηση θα ξεκινήσει από την τέταρτη κατηγορία και θα ολοκληρωθεί, προχωρώντας ανά κατηγορία, με τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Προκρίνονται στην επόμενη φάση οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης κάθε ομίλου. Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ