2014-09-15 20:19:52
Φωτογραφία για ΚΙΕΛΙΝΙ : ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΝ...
Στην αναγκαιότητα αποφυγής των περσινών λαθών, που στοίχισαν στη Γιουβέντους την πρόκριση στην φάση των «16» του Champions League στάθηκε ο Τζιόρτζιο Κιελίνι.

Ο αμυντικός των «Μπιανκονέρι» και εκ των ευρωπαϊκών αντιπάλων του Ολυμπιακού στην φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την παραμονή του αγώνα με τη Μάλμε εστίασε στην αλλαγή νοοτροπίας, που θα πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα του φέτος:

«Είμαι καλά, προπονήθηκα χωρίς ενοχλήσεις και περιμένω τον αγώνα με την Μάλμε με ενθουσιασμό, όπως και οι τιφόζι. Αν έχουμε φέτος την σωστή νοοτροπία και την ταπεινότητα που μπορεί να μην είχαμε πέρυσι σε κάποιες περιπτώσεις, πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Ο Κάρλος είναι εξαιρετικά σημαντικός και το έχει αποδείξει σε κάθε αγώνα. Το Champions League δεν είναι υπόθεση ενός αλλά όλης της ομάδας. Ο Τέβες δεν είναι ένας εγωιστής επιθετικός, δεν παίζει σε κάθε ματς με στόχο να βάλει γκολ αλλά να βοηθήσει την ομάδα. Μακάρι, φυσικά, να σκοράρει κάθε φορά αλλά αυτό δεν αλλάζει την δουλειά που κάνει για την ομάδα. Η Γιουβέντους έχει χίλιους τρόπους για να σκοράρει, το σημαντικό είναι να έχουμε την αμυντική λειτουργία που είχαμε στα πρώτα δύο ματς του πρωταθλήματος. Με τον Αλέγκρι έχουμε κάνει κάποιες διορθώσεις και είμαι σίγουρος ότι ο δρόμος που έχουμε πάρει είναι ο σωστός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ