2014-09-15 20:32:05
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΕΡΚΙΝΣ
Το νέο της απόκτημα, Ντόρον Πέρκινς, παρουσίασε τη Δευτέρα η διοίκηση της Λαμποράλ Κούτσα.

Η εκ των ευρωπαϊκών αντιπάλων του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου τον πρώην γκαρντ των ερυθρόλευκων, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Θρύλου την περίοδο 2012-13.

Ο 31χρονος Αμερικανός ο οποίος διάλεξε το νούμερο «8» για τη φανέλα του στη Λαμποραλ, στις δηλώσεις του έδειξε πανέτοιμος να ηγηθεί στην προσπάθεια της νέας του ομάδας και να σταθεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν:

«Μεγαλώνω, γίνομαι πιο ώριμος και ψυχικά καλύτερος επειδή έχω παίξει για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Τώρα είμαι ο ηγέτης. Μπορώ να έρθω είτε από τον πάγκο, είτε να είμαι στην βασική πεντάδα. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Θέλω να βοηθήσω όλη την ομάδα να παίζει καλύτερα», ήταν τα λόγια του Αμερικανού κατά την διάρκεια της παρουσίασής του.

ΝΑ θυμίσουμε ότι η περασμένη σεζόν βρήκε τον Πέρκινς να αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπεσίκτας, όπου είχε 9.6 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα στο Eurocup, ενώ για το τούρκικο πρωτάθλημα, ο Πέρκινς είχε 11 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ συνολικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ