2014-09-16 07:24:08
Φωτογραφία για Σμυρνιώτης: Ας καταλάβει ο κ. Παυλής ότι εκπροσωπεί όλους τους πολίτες [video]
Μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα των απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Σμυρνιώτης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην οποία έκανε ένα μικρό απολογισμό για το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής με το θέμα των απορριμμάτων στη δική του θητεία αλλά μίλησε και για τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν στην περιοχή της ΒΙΠΕ και συγκεκριμένα στο βιολογικό καθαρμό.

Αρχικά ο κ.Σμυρνιώτης θέλοντας να ενημερώσει τους δημότες σχετικά με το πώς φτάσαμε σε αυτή την υπόθεση μίλησε για το 2011 και για το πώς παρέλαβαν το δήμο μαζί με μια δικαστική απόφαση που τελεσίδικα έκλεινε το Πλάτωμα. Μεταξύ άλλων ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε και για την έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης για την μεταφορά 11.000 τόνων αστικών απορριμμάτων στην Φυλή, αλλά και για τους 4.000 περίπου τόνους που άφησαν «προίκα» στη νυν δημοτική αρχή.

Επίσης μίλησε για τη λύση μεταφόρτωσης των απορριμμάτων στον μισθωμένο χώρο της Αγίας Τριάδας μέχρι τον Ιούνιο όπου και θα δοθεί η οριστική λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων από την περιφέρεια, λύση την οποία δεν δείχνει να συνεχίζει ο κ. Παυλής.


Ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε και για τα γεγονότα της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου τα οποία διαδραματίστηκαν λίγες ώρες πριν στον βιολογικό καθαρισμό του δήμου. Δείτε ΕΔΩ

Συνεχίζοντας ανέφερε τον προβληματισμό του ο οποίος είχε να κάνει με την επιμονή του κ. Παυλή να μην θέλει να μεταφορτωθούν τα απορρίμματα στην Αγία Τριάδα αλλά να μένουν στους δρόμους του δήμου με την ζέστη να κάνει ανυπόφορη την μυρωδιά στους δρόμους της πόλης.

Τελικά η νομιμότητα φαίνεται να είναι μόνο στα λόγια

Ο πρώην δήμαρχος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου κ. Παυλή στο βιολογικό.

Οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι, τόνισε ο κ. Σμυρνιώτης, ο κ. Παυλής πρέπει να καταλάβει ότι είναι δήμαρχος και ότι εκπροσωπεί όλους τους πολίτες.

Επέστρεψε τον χαρακτηρισμό «σφουγγοκωλάριους» στους δικούς του συνεργάτες οι οποίοι όπως είπε βρέθηκαν στον βιολογικό πριν από τον ίδιο. Όσο για τον χαρακτηρισμό «γάτος» όπως τον αποκάλεσε ο κ. Παυλής είπε «αυτός πριν έστειλε τους λαγούς του». Επιτέλους ας σοβαρευτεί ανέφερε, απευθυνόμενος στον κ. Παυλή, είναι δήμαρχος και η πόλη και οι πολίτες δεν δέχονται άλλα πειράματα στις πλάτες τους.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Run Greece Καστοριά 2014
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Run Greece Καστοριά 2014
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ