2014-09-16 09:01:55
Φωτογραφία για ΑΙΣΧΟΣ: Ο Kanye West ζητά από θεατή σε αναπηρικό καροτσάκι να σηκωθεί όρθιος [video]
Αρνήθηκε να συνεχίσει την συναυλία του, την Παρασκευή στο Σίδνεϊ, ο Kanye West, μέχρι να σηκωθούν και να αρχίσουν να χορεύουν όλοι οι θεατές. Ωστόσο, δύο θεατές δεν σηκώθηκαν, προκαλώντας την οργή του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με έναν θεατή, ο Kanye West απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: Δεν μπορώ να συνεχίσω τη συναυλία μέχρι να σηκωθείτε όλοι. Εκτός και αν έχετε κάρτα αναπηρίας και ειδικές θέσεις πάρκινγκ και άλλες τέτοιες μα...ίες.” Μία fan σήκωσε κουνώντας το προσθετικό της πόδι στον αέρα κι έτσι ο τραγουδιστής “ευγενέστατα” συνέχισε τη συναυλία, για να σταματήσει λίγο αργότερα, όταν είδε έναν ακόμα θεατή να κάθεται.

Τότε σταμάτησε να ερμηνεύει το τραγούδι “Good Life”, λέγοντας: “Είναι η πρώτη φορά που περιμένω τόσο πολύ για να τραγουδήσω ένα τραγούδι, είναι απίστευτο”. Αμέσως μετά έστειλε ένα σωματοφύλακα για να βεβαιωθεί ότι ο fan είχε όντως ειδικές ικανότητες.

“Το πλήθος του φώναζε ότι ο θεατής ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά αυτός περίμενε την επιβεβαίωση του Pascal (πρόκειται για το σωματοφύλακα)”, όπως δήλωσε ο μάρτυρας, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι το κοινό έκανε νοήματα για να γνωστοποιήσει στον τραγουδιστή το λάθος του. “Αφού έστειλε τον Pascal μέχρι εκεί, είπε: 'Είναι σε αναπηρικό καροτσάκι; Εντάξει!'”, σύμφωνα με το μάρτυρα. Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ