2014-09-16 09:06:48
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Ο Ολυμπιακός ξέρει πολυ καλά τη δυσκολία της αποστολής αλλά υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης με στόχο το καλό αποτέλεσμα κόντρα στην... «αιώνια» αντίπαλο του Μίτσελ.

Ο Θρύλος δεν... τρομάζει από τα κατορθώματα της Ατλέτικο στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ και ετοιμάζεται για την αποψινή μάχη με τους πρωταθλητές Ισπανίας με στόχο να ξεκινήσει επιτυχημένα την πορεία του στην φετινή διοργάνωση.

Η αποστολή του σαφώς εξαιρετικά δύσκολη, αλλά άπαντες στο Λιμάνι γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε σίγουρος –όπως και πέρσι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν- πως η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο θα παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, ως μια συνέχεια από τις περσινές εμφανίσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός όμως έχει και έναν ακόμη λόγο για να είναι... παθιασμένος σήμερα στο Καραϊσκάκη! Απέναντί του δεν είναι μια οποιαδήποτε ισπανική ομάδα! Αλλά όπως παραδέχθηκε η αιώνιά του αντίπαλος!

«Για εμένα ήταν ο πραγματικός αιώνιος αντίπαλος, πολύ περισσότερο από την Μπαρτσελόνα. Πάντοτε τους το έλεγα, αλλά δεν με πίστευαν», ήταν τα λόγια του Μίτσελ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου παραδεχόμενος –ουσιαστικά- το έξτρα κίνητρο το οποίο έχει ο ίδιος σήμερα.

Το κίνητρο αυτό πρόκειται να το περάσει και στους παίκτες του… Τα λόγια του Ρομπέρτο χθες αποδεικνύουν ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν σήμερα για το καλύτερο…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ