2014-09-16 10:00:09
Φωτογραφία για «ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ» ΣΕ ΜΗΤΡΛΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΜΙΤΣΕΛ!
Σπουδαίο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του Champions League και άλλο τόσο σπουδαίες θα είναι οι... μάχες των δύο προπονητών από τους πάγκους τους.

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ κοντράρεται με την Ατλέτικο του Σιμεόνε και το παιχνίδι δεν θα κριθεί μόνο στα στημένα ή στην κατοχή της μπάλας, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς, οι οποίοι ενδέχεται να κάνουν τη διαφορά.

Ο Μίτσελ λοιπόν έχει αναφέρει ρητώς στους παίκτες του τους τρόπους με τους οποίους θα αναχαιτίσουν και θα αντιδράσουν στις επιθέσεις των Ισπανών, ενώ στέκεται ιδιαίτερα και στον Κώστα Μήτρογλου, τον παίκτη που, όπως όλα δείχνουν, υπολογίζει πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι.

Έχοντας λοιπόν κατά νου πως ο Ολυμπιακός θα γίνει επιθετικός, όπως έχει ζητήσει ο Μίτσελ, δούλεψε πάρα πολύ στις κινήσεις του "πιστολέρο" εντός και εκτός περιοχής, καθώς πιστεύει ότι ο διεθνής επιθετικός μπορεί να προκαλέσει αρκετά ρήγματα στην άμυνα της Ατλέτικο.

Ούτως ή άλλως, πρόκειται για τον τρίτο σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, όλων των εποχών και αυτό που του αρκεί, είναι απλά μια καλή μπαλιά για να κάνει τη ζημιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ