2014-09-16 10:03:38
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας
ΚΡΙΟΣ Οι επιρροές του Άρη σας δημιουργούν μια παιχνιδιάρικη διάθεση για νέες περιπέτειες και γενικά για οτιδήποτε θα μπορούσε να σας βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Μην απογοητευτείτε σε περίπτωση που δεν ανακαλύψετε αμέσως διεξόδους που θα μπορούσαν να σας εξιτάρουν και συνεχίστε την αναζήτηση, καθώς είναι πολύ πιθανό από το απόγευμα και μετά να ανακαλύψετε κάποιο μονοπάτι που θα σας ενθουσιάσει. Φροντίστε να εξισορροπήσετε τις ενέργειές σας μεταξύ λογικής και συναισθήματος και μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις πάνω στην παρορμητικότητα της στιγμής.

ΤΑΥΡΟΣ Γεμάτη υποχρεώσεις ξεκινάει η μέρα για εσάς τους Ταύρους και δε θα προλαβαίνετε να πάρετε ανάσα. Μη σας πιάνει πανικός και δείτε από τη θετική πλευρά όλον αυτόν τον αγώνα δρόμου που θα πρέπει να κάνετε σήμερα. Αν βγάλετε κάποιο πλάνο από νωρίς το πρωί και το ακολουθήσετε πιστά (όσο θα σας το επιτρέπουν και οι συνθήκες βέβαια), θα καταφέρετε να ανταπεξέρθετε κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποιες δυσκολίες και δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε την κατάσταση, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και προχωρήστε άφοβα.


ΔΙΔΥΜΟΙ Η επιρροή της Σελήνης αυξάνει τη διορατικότητά σας και θα έχετε τη δυνατότητα να προβλέψετε σχεδόν με ακρίβεια ποιες θα είναι αργότερα οι επιπτώσεις από κάποιες ριζικές αλλαγές που σχεδιάζετε να κάνετε στη ζωή σας. Και καθώς το έχετε πλέον καταλάβει πως η έλλειψη εμπιστοσύνης που είχατε απέναντι στους δικούς σας δε σας βοήθησε στο παρελθόν, προσπαθήστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη στο μέλλον. Οι ικανότητες και τα ταλέντα ενός ατόμου της οικογενείας θα σας εντυπωσιάσουν και το κυριότερο, θα συμβάλλουν θεαματικά στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αρκετά κρίσιμη είναι η κατάσταση με ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, καθώς έχετε πολύ έντονα την αίσθηση πως σας κρύβουν κάποιες αλήθειες σχετικά με την αρνητική εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής. Εφόσον δεν είστε εντελώς σίγουροι, ξεκαθαρίστε αρχικά αν ισχύει κάτι τέτοιο και προτού τους καταδικάσετε, σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να προσπάθησαν να σας γλυτώσουν από μια έξτρα στεναχώρια. Η σύγχυση κι ο εκνευρισμός είναι κακοί σύμβουλοι και σας εμποδίζουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ Γεμάτη η σημερινή μέρα από υποχρεώσεις για εσάς τους Λέοντες και θα έχετε συνεχώς την εντύπωση πως έπρεπε να κάνετε κάτι και δεν το πραγματοποιήσατε, με αποτέλεσμα να είστε αδίκως όλη την ώρα μες στο άγχος και τη μουρμούρα.. Και καθώς όλη αυτή η κατάσταση θα σας προκαλέσει αρκετό τσίτωμα, προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τους γύρω σας, γιατί η μπόρα που θα ξεκινήσει, θα σας πάρει κι εσάς μαζί στο τέλος… Αν συναντήσετε στο δρόμο κάποιον που θα προσπαθήσει να σας πείσει πόσο γοητευτικοί είστε, φύγετε τρέχοντας γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει να σας πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η ανάγκη σας να εξελίσσονται οι καταστάσεις όπως τις έχετε εσείς στο μυαλό σας και η τάση σας να μην δέχεστε καμία απόκλιση από το δικό σας σενάριο, συχνά δημιουργεί εντάσεις και καλό θα είναι σήμερα να αποφύγετε να πιέσετε τους γύρω σας, γιατί είναι σίγουρο πως θα έχετε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκείτε. Αφήστε να έρθουν αυτά που ζητάτε από το σύμπαν χωρίς να σας πιάνει πανικός και μην ζορίζετε και τους άλλους πετώντας τους συνέχεια το μπαλάκι της ευθύνης.

ΖΥΓΟΣ Μια έντονη κούραση κυρίως συναισθηματική θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και ενώ θα έχετε όλη την καλή διάθεση να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, από την άλλη θα δυσκολευτείτε πολύ, καθώς δε διαθέτετε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε ώστε να τη μοιραστείτε και με τους άλλους. Δεν είναι εγωιστικό να κοιτάξετε και λίγο τον εαυτό σας, οπότε μη σας τρώει η στεναχώρια και αισθάνεστε ενοχές. Αποφύγετε να κάνετε δυσάρεστες σκέψεις και εστιάστε στα θετικά σημεία της ζωής σας ώστε να ξαναβρείτε τη χαμένη σας αισιοδοξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η αντίληψη που έχετε για ορισμένες καταστάσεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα, οπότε προσπαθήστε να γειωθείτε περισσότερο, ώστε να καταφέρετε να βγείτε μέσα από τον λαβύρινθο που αισθάνεστε τόσο έντονα πως έχετε μπλέξει. Κατάλληλη μέρα για να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να μπορέσετε τελικά να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας Η ανάγκη σας να δραπετεύσετε σε έναν φανταστικό κόσμο θα είναι πολύ έντονη σήμερα, προσέξτε όμως, γιατί υπάρχει κίνδυνος να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Καθώς ο Άρης βρίσκεται στο ζόδιό σας και θα παραμείνει για τις επόμενες έξι εβδομάδες, είναι ευκαιρία να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να εφοδιαστείτε με έξτρα πάθος και αντοχή. Ήρθε η στιγμή που ξεκινάει κάτι καινούριο και αν παρατηρήσετε προσεχτικά τα σημάδια, θα το δείτε ξεκάθαρα. Προσέξτε όμως ποιους θα εμπιστευτείτε από δω και μπρος, γιατί θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Λίγη παραπάνω επικοινωνία με το σύντροφό σας θα είναι το ζητούμενο της ημέρας, οπότε μην προσπαθήσετε αδίκως να ρίξετε την ευθύνη στον άλλο, γιατί δε θα σας βγει σε καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αρκετά βαριά είναι η διάθεσή σας σήμερα, με αποτέλεσμα να μη θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα που να πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας ιδιαιτέρως. Μην πιέζεστε – εκτός κι αν έχετε κάποια προθεσμία που πρέπει να προλάβετε – οπότε βάλτε τα δυνατά σας και μην παρασύρεστε από την παρούσα ψυχική σας κατάσταση. Από το απόγευμα και μετά επιδιώξτε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα συμβάλλουν στην πνευματική σας τόνωση και θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ένα μικρό διάλλεμα στον κόσμο της φαντασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάποια αλλαγή στη στάση ενός συνεργάτη σας θα σας βάλει σε σκέψεις και καθώς θα αισθανθείτε πολύ έντονα το ενδεχόμενο της εξαπάτησης, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και δείξτε τη δυσαρέσκειά σας χωρίς περιστροφές. Και επειδή δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που έχουν την τάση να θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη, φυλάξτε δις τα νώτα σας… Κατά έναν παράξενο τρόπο, ο αυθορμητισμός σας σήμερα θα σας βοηθήσει να κάνετε έξυπνους ελιγμούς, που θα έχουν ως αποτέλεσμα να βγείτε αλώβητοι μέσα από κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας, έχει την ιδιότητα να προβάλλει έντονα την καλλιτεχνική σας πλευρά και καθώς είναι ο πλανήτης των υψηλών στόχων και των ιδανικών, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα αποδειχθούν αρκετά προσοδοφόρες στο μέλλον. Με τη δημιουργικότητά σας να είναι στα ύψη, είναι ιδανική στιγμή για να ανανεώσετε το χώρο σας και να δημιουργήσετε μια πιο φθινοπωρινή ατμόσφαιρα, προσέξτε όμως ιδιαιτέρως ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ