2014-09-16 17:58:07
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οι κλέφτες ήταν μόλις 13, 12, 10 και 9 ετών!
Από πολύ μικροί οι τέσσερις ανήλικοι ξεκίνησαν επαφές με την αστυνομία. Έκλεβαν ότι έβρισκαν σχεδόν σε όλη τη Λαμία Συνελήφθησαν στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Φθιώτιδας,τέσσερις (4) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 13, 12, 10 και 9 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι τέσσερις ανήλικοι αφαίρεσαν από διάφορες περιοχές της Λαμίας, τρία συνολικά ποδήλατα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν επίσης τρεις (3) ημεδαποί ROMA, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Το κακό είναι ότι τα παιδιά αυτά είναι "καταδικασμένα" στην αλητεία μιας και δεν υπάρχει κάποια υπηρεσία Πρόνοιας που θα μπορούσε να "επαναφέρει" τα παιδιά αυτά στην ένομη τάξη. Ελλάδα του 2014!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ