2014-09-16 19:49:29
Φωτογραφία για ΘΕΡΕΡΟ : ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Την άποψη ότι η αποψινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό κρύβει πολλές παγίδες, εξέφρασε ο Ενρίκε Θερέρο.

Ο πρόεδρος της αντιπάλου των ερυθρόλευκων σε δηλώσεις του στάθηκε στην νέα προσπάθεια, που ξεκινούν οι «ροχιμπλάνκος» στο Champions League, ενώ΄δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον απίστευτο λαό του Θρύλου:

«Την τελευταία σεζόν δεν είχαμε χάσει πουθενά, αλλά στον τελικό χάσαμε τα πάντα. Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια πέρσι, ελπίζουμε να έχουμε το ιδανικό ξεκίνημα φέτος από την Αθήνα. Παίζουμε κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα από ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα» ήταν το αρχικό σχόλιο του προέδρου της Ατλέτικο Μαδρίτης, για να προσθέσει αναφερόμενος στην εικόνα του ομίλου:

«Κληρωθήκαμε σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ, με Γιουβέντους, Μάλμε και Ολυμπιακό. Είναι όμιλος πρωταθλητών, αλλά είμαστε ήρεμοι και ελπίζουμε πως θα μπούμε δυνατά με νίκη στην Ελλάδα»


Για την πρεμιέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο πρόεδρος της Ατλέτικο, o Θερέθο κατέληξε: ««Ηρθαμε να ξεκινήσουμε μια σπουδαία σεζόν στη διοργάνωση και θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε ιδανικά. Οφείλουμε να παλεύουμε και να είμαστε ήρεμοι. Αυτή τη ομάδα θα μείνει στην αιωνιότητα και θα μνημονεύεται για πάντα. Εχουμε παίξει πολλές φορές στην Ελλάδα, οι ομάδες εδώ ξέρουν να παλεύουν για τη νίκη έχοντας στο πλευρό τους τρομερούς οπαδούς θα είναι ένα καυτό παιχνίδι».

Ο Θερέρο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πρόεδρο της …μισητής αντίπαλου της, Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ που δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Υποθέτω ότι θα είναι ανήσυχος για το ξεκίνημα της ομάδας, αλλά έχει παίκτες και προπονητή για να το ξεπεράσει και να συνεχίσει χωρίς πρόβλημα»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ