2014-09-16 20:45:23
Φωτογραφία για Ετοιμάστε την συσκευή σας πριν την αναβάθμιση στο ios 8
Όπως έχουμε ξανά αναφερθεί αύριο είναι η πρώτη ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του ios 8 και για να αναβαθμίσετε καλό θα ήταν να προετοιμάσετε την συσκευή σας Πρώτα από όλα αν έχετε jailbreak ξεχάστε την αναβάθμιση για λίγο καιρό μέχρι να βγει το jailbreak του ios 8 που από ότι λένε θα είναι πολύ σύντομα.

Να θυμόσαστε πως αν αναβαθμίσετε στο ios 8 δεν μπορείτε για κανένα λόγο να επιστρέψετε πάλι πίσω σε παλιότερο λειτουργικό.

Τώρα για τους υπόλοιπους κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών σας, των εικόνων, σημειώσεων και γενικά ότι σας ενδιαφέρει από την συσκευή σας.

Καλό θα είναι να διαγράψετε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε πριν την δημιουργία αντιγράφου.

Επίσης καλό θα είναι να κάνετε συγχρονισμό για οποιοδήποτε ενδεχόμενο και στο icloud και στο iTunes του υπολογιστή σας για να επαναφέρετε την συσκευή σας αν χρειαστεί από οπουδήποτε αργότερα.


Καθαρίστε την μνήμη της συσκευής από τον safari όπως το ιστορικό, τα cookies και άλλα άχρηστα αρχεία από τις ρυθμίσεις του λειτουργικού.

Τώρα είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε στο ios 8 και να έχετε πλέον μια καθαρή συσκευή από τις ρυθμίσεις και την ενότητα ενημέρωση λογισμικού.

Αν θέλετε ακόμη πιο καθαρή την συσκευή σας τότε κάντε επαναφορά και αναβάθμιση  με το iTunes αφού κατεβάσετε την τελευταία έκδοση έτσι ώστε να είναι σαν καινούργια και αφού τελειώσει η διαδικασία μετά επαναφέρετε το αντίγραφο που δημιουργήσατε νωρίτερα.

Να υπενθυμίσω πως στο ios 8 μπορούν να αναβαθμίσουν μόνο οι πιο κάτω συσκευές και οι παλιότερες δεν υποστηρίζονται πλέον από την Apple

iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5γ, iPhone 5s? iPod touch πέμπτης γενιάς? iPad Air, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini και iPad mini Retina. argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ