2014-09-17 03:44:31
Φωτογραφία για Η... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ!
Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία εξελίχθηκε σε θρίαμβο με το 3-2 του Ολυμπιακού.

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός – και προκάτοχος του Βαγγέλη Μαρινάκη – Σωκράτης Κόκκαλης, βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα των ερυθρόλευκων με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην… παρέα του, ήταν και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ενώ λίγο πιο δίπλα και ο νυν ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κατά την αποχώρησή τους, εμφανώς ικανοποιημένοι από τη νίκη του Θρύλου, Γιάννης Μώραλης και Σωκράτης Κόκκαλης έκαναν δηλώσεις.

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επί σειρά ετών παράγοντας του Ολυμπιακού, υποστήριξε: «Σήμερα δείξαμε πως σε αυτό το γήπεδο, με την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού και του Πειραιά, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Η ομάδα έχει τις προδιαγραφές να κάνει μια πολύ καλή πορεία, ανάλογη με την περσινή».

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Κόκκαλης περιχαρής και με τρομερή διάθεση για χιούμορ, υποστήριξε πως «Ποδόσφαιρο είναι, τα πάντα μπορείς να περιμένεις. Γιατί να μην κερδίζαμε; Μήπως μας ευνόησε ο διαιτητής;», για να αποχωρήσει γελώντας…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η εξομολόγηση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η εξομολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ