2014-09-17 03:24:09
Φωτογραφία για Ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Facebook ... για τον Ολυμπιακό
Αφιερωμένη στην αγαπημένη του ομάδα και στον σημερινό αγώνα εναντία στην πρωταθλήτρια Ισπανίας ήταν η ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook το απόγευμα της Τρίτης ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, στην οποία αναλύει την ετοιμότητα του Ολυμπιακού ενόψει της πρεμιέρας των ερυθρόλευκων στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Αναλυτικά ο κ. Λοβέρδος έγραψε στο facebook:

«O Oλυμπιακός σχεδόν άλλαξε την πολύ επιτυχημένη περσινή του ομάδα. Ποιά είναι, όμως, η φετινή; Την είδαμε στην πρόβα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ. Τα πήγε καλά. Δεν είναι που νίκησε 3-0 και θα μπορούσε να νικούσε με 10-0! Αλλά η εμφάνισή της ήταν πολύ καλή.

Δεν έχει ακόμη μονταριστεί ως ομάδα, αλλά έχει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα και δέκα τεχνίτες παίκτες. Και οι τρείς αλλαγές πολύ καλοί παίκτες κι αυτοί (Μπενίτες, Μήτρογλου, Μπουχαλάκης). Τα ακραία μπακ είναι ταυτοχρόνως και εξαιρετικοί επιθετικοί ( Σαλίνο και Μαζουάκου, κυρίως ο δεύτερος), τα σέντερ μπάκ πήγαν πολύ καλά, ο Αμπιντάλ με τον πρωτοεμφανιζόμενο Αυλωνίτη ( και με τραυματίες τους Σιόβα και Μποτία), πολύ καλός ο αντι-Σάμαρης Μιλιγόβεζιτς και φυσικά εξαιρετικοί οι Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Αφελάι και ο τρομερός Σουηδός Ντουρμάζ
. Ο Διαμαντάκος μου φάνηκε κάπως ξεκομμένος από τους υπόλοιπους. Η ομάδα σήμερα ίσως να μην είναι ίδια, αφού υπολογίζονται και οι Ντιγκά και Μποτία και ο Μίτσελ συνήθως κάνει αλλαγές, που στην αρχή της σαιζόν μας φαίνονται εκπλήξεις. Ο Ολυμπιακός έχει λοιπόν καλούς παίκτες, αλλά δεν ξέρουμε αν θα αντέξουν στην σημερινή πίεση».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ