2014-09-17 12:15:27
Φωτογραφία για Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ... ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ!
Ένα μεγάλο μέρος της χθεσινής επιτυχίας του Ολυμπιακού λογίζεται φυσικά στον Μίτσελ που καθοδήγησε μαεστρικά την ομάδα του και ανάγκασε ακόμα και τους πιο... δύσπιστους να παραδεχτούν το ταλέντο του και στην προπονητική και τα παιχνίδια στρατηγικής που επέλεξε!

Ένα δύσκολο σημείο της αναμέτρησης με την Ατλέτικο, ήταν όταν ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να αποσύρει τον MVΡ του αγώνα, Τσόρι Ντομίνγκεζ -κάτι που δεν άρεσε στον παίκτη, ούτε στην εξέδρα- και να βάλει στη θέση του τον Φουστέρ. Στη συνέχεια έριξε στη "μάχη" τον Εντινγκά στη θέση του Αφελάι. Ο... «εφιάλτης» της πολιορκίας της Ατλέτικο άρχισε στο σημείο αυτό να περνάει, ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα, ο Κασάμι ξαναβρήκε ανάσες και κάπως έτσι (από δική του ασίστ) ήρθε το 3-1 με γκολ-απόλαυση από τον «πιστολέρο».

Αποθέωση για τον διεθνή επιθετικό που ομολογουμένως χρειαζόταν το γκολ περισσότερο από τον καθένα για να ξεμπλοκάρει και να φτάσει και πάλι τα δεδομένα στάνταρς του, αλλά δικαιωματικά τη μεγαλύτερη αποθέωση γνώρισε ο Μίτσελ που άκουσε όλο το γήπεδο να τραγουδάει «οέ, οέ, Μίτσελ θεέ».


Ηταν η βραδιά που ο Ισπανός τεχνικός ξεπέρασε οριστικά το... μύθο του συμπατριώτη του Βαλβέρδε στο Καραϊσκάκη. Φυσικά το άξιζε με το παραπάνω... Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ πλέον, έχει το DNA του νικητή, έχει τη λάμψη και τη νοοτροπία που διέκρινε και τον ίδιο τον Μίτσελ ως top παίκτη σε κορυφαίο επίπεδο.

Χθες ο Μίτσελ τα έκανε όλα σωστά, του "βγήκαν" όλες οι επιλογές και ανάγκασε τους πάντες να ξεχάσουν και τον... Αβραάμ και τον Μανωλά και τον Χολέμπας και τον αγαπημένο τους... Βαλβέρδε!

Αποδεικνύοντας σε όλους πως το φετινό υλικό -που αυτός δημιούργησε και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα- είναι ανώτερο και φτιαγμένο για πολύ σημαντικές ερυθρόλευκες στιγμές!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ