2014-09-18 06:11:09
Φωτογραφία για H Britannia εξαγοράζει μετοχές μεσιτικής των Lloyd`s
Πληροφορίες από το Λονδίνο αναφέρουν ότι η εταιρία Britannia S.A. του Κυρίου Θεοφάνη Παπανικήτα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση μεγάλου πακέτου μετοχών μεσιτικής εταιρίας των Lloyd`s που ειδικεύεται στις ασφαλίσεις Marine, Aviation and Energy.

Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν τον περασμένο Ιούλιο και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ το σχετικό ΜΟΑ {Memorandum of Agreement} έχει ήδη υπογραφεί.

Το www.nextdeal επικοινώνησε με τον Κύριο Θεοφάνη Παπανικήτα ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, απαντώντας όμως ότι, στην Ελληνική Ναυτιλία τα γεγονότα γίνονται πάντα σιωπηλά και οι συζητήσεις γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες με πολύ μικρή δημοσιότητα.

Εξέφρασε όμως την έκπληξή του για το πως πληροφορηθήκαμε το γεγονός, ενώ όταν τον ρωτήσαμε για τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας του μας απάντησε ότι ο πιο σίγουρος τρόπος για να γίνει κάποιος αντιπαθής είναι να προβάλλει τα κέρδη του περισσότερο από τις αγαθοεργίες του.

Τονίσαμε ότι η εταιρία του μετά τις τελευταίες επιτυχίες της είναι διάσημη στον παγκόσμιο Ναυτιλιακό χώρο και εδώ μας απάντησε ότι δεν είναι κακό να είναι κανείς διάσημος αρκεί να μην το επιδιώκει ο ίδιος να είναι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ