2014-09-18 09:40:28
Φωτογραφία για ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΠΡΙΜ!
Τα εύσημα στους παίκτες του Ολυμπιακού για τη νίκη τους επί της Ατλέτικο Μαδρίτης απένειμε μετά το ματς στο Καραϊσκάκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

O ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων που ως γνωστόν βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με την Ατλέτικο συνεχάρη θερμά παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Ο Μαρινάκης σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", μετέφερε προς τους παίκτες ότι έγραψαν ιστορία, πετυχαίνοντας μία πολύ μεγάλη νίκη, που θα την θυμάται ο κόσμος για πολύ καιρό.

Επίσης τους ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσουν έτσι. Με τον ίδιο τρόπο και την ίδια προσπάθεια. Άφησε μάλιστα να εννοηθεί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ότι με ενδεχόμενη νίκη με τη Μάλμε στη Σουηδία στην 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ θα υπάρξει και οικονομική επιβράβευση για τους ποδοσφαιριστές. Ένα πριμ που θα αφορά και το παιχνίδι με την Ατλέτικο και αυτό με τη Μάλμε.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι είχε τη δυνατότητα να τα πει και με τον Μίτσελ και με τους άμεσους συνεργάτες του στην διοίκηση, δείχνοντας την πολύ μεγάλη του ικανοποίηση για την συνεχή πρόοδο των πρωταθλητών Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ