2014-09-18 10:49:47
Φωτογραφία για ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ... ΚΑΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, σας είπαμε ότι "Ο κόσμος του Θρύλου ανησυχεί... όχι ο Μίτσελ", δείτε το θέμα ΕΔΩ που έχει να κάνει με τον Μποτία, τον αντικαταστάτη του Κώστα Μανωλά στην άμυνα του Ολυμπιακού.

«Μπορεί να καλυφθεί το κενό του Μανωλά από τον Μποτία ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ;» ήταν το ερώτημα που βασάνιζε και απασχολούσε πολλές εβδομάδες τώρα τον κόσμο του Ολυμπιακού. 

Είναι σίγουρο ότι ο Μποτία δεν έχει την ταχύτητα του Έλληνα στόπερ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κακός αμυντικός όπως κάποιοι ήθελαν να παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα.

Με λίγες συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα του Θρύλου, με την Ατλέτικο έδειξε ότι μπορεί ν'ανταποκριθεί, δεν "μάσησε" απέναντι στα πολυδιαφημισμένα αστέρια των "ροχιμπλάνκος" και μας εντυπωσίασε η άνεση με την οποία στάθηκε στο γήπεδο. Η συνύπαρξή του με τον Αμπιντάλ πρόσφερε σιγουριά στην ομάδα και ο Μίτσελ πιστεύει πως οι δύο τους μπορούν ν'αποκαλέσουν πολύ ισχυρό αμυντικό δίδυμο.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Ισπανός στόπερ, αφού πλέον θα έχει και καλύτερη ψυχολογία μετά το χειροκρότημα που εισέπραξε... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ