2014-09-18 11:45:25
Φωτογραφία για Goodyear: Έφθασαν οι Διαταγές πληρωμής!
Ολοκληρώθηκαν τη Τρίτη οι διαδικασίες έκδοσης των τραπεζικών επιταγών υπέρ του Δημοσίου Ταμείου για την... αποπληρωμή και παραλαβή των απογράφων, τα οποία είναι αναγκαία για την υλοποίηση (αναγκαστική εκτέλεση) των διαταγών πληρωμής και χθες Τετάρτη επιδόθηκαν στην Goodyear Hellas.

Παράλληλα, η ίδια η GOODYEAR στην επίσημη ετήσια αναφορά της 13/02/14 κάνει λόγο για 37 εκατομμύρια ευρώ αποζημιώσεις, 26 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση για κοινωνική ασφάλιση (ΙΚΑ) καθώς και 12 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση απόλυσης.

Η εταιρεία αναφέρει ότι δεν μπορεί να γνωρίζει την έκβαση της υπόθεσης, προετοιμάζοντας με αυτό τον τρόπο τους μετόχους για το μοιραίο Στο μεταξύ προσδιορίστηκε και δικάσιμη για την έφεσή στην υπόθεση των αποζημιώσεων απόλυσης. Το Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση προτίμησης που καταθέσαμε για σύντομο προσδιορισμό δικάσιμης, που είναι η 21.4.2015, αντί για το τέλος του έτους 2015 που θα οριζόταν κανονικά.

Ο προσδιορισμός δικάσιμης για την τρίτη αγωγή μισθών υπερημερίας θα γίνει αμέσως μόλις συγκεντρώσουμε και περάσουμε κάποια νέα στοιχεία που είναι αναγκαία.

Τελικά το Σωματείο των Παράνομα Απολυμένων της Goodyear παρά το γεγονός πως έχουν περάσει δεκαετίες αποδεικνύουν πως δεν το βάζουν κάτω και πολεμούν όρθιοι εταιρείες μεγαθήρια!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ