2014-09-18 20:38:14
Φωτογραφία για Φιλική ήττα στη Λάρισα για την Παναχαϊκή
Η Παναχαϊκή γνώρισε φιλική ήττα με 2-1 από την Λάρισα στο μεταξύ τους εκτός έδρας φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21', όταν ο Φορνέρ έδωσε στον Μπιλά, αυτός με σέντρα βρήκε τον Αναστασάκο, ο οποίος κοντά δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ισοφάριση για τους Αχαιούς ήρθε σε λίγα λεπτά, στο 28'. Ο Πατηνιώτης σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΛ.

Το τελικό 2-1 σημειώθηκε στο 41', όταν ο Μπιλά πήρε τη μπάλα από τον Σούλη, έδωσε στον Αναστασάκο και αυτός σκόραρε. Το δεύτερο ημίχρονο δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις και το σκορ έμεινε ως είχε.

ΑΕΛ: Καρακούτσης, Μουλόπουλος, Έσπιν, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Τσεμπερίδης, Πινδώνης, Φορνέρ, Δεινίπαπας, Μπιλά, Αναστασάκος. Έπαιξαν και οι: Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπαλογιάννης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παπαδόπουλος, Χούσας, Μπαρούτας, Κάργας, Σούλης, Αναστασόπουλος, Στεργίδης, Πατινιώτης, Κωστούλας, Πλέγας, Μασούρας. Έπαιξαν και οι: Σκερλετίδης, Χαρτσιάς, Τρίγκας, Μαζιώτης, Σαμπατάκος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ