2014-09-18 22:14:30
Φωτογραφία για HTAN... FA-PANATHINAIKOS ΑΛΛΑ Η ΝΤΙΝΑΜΟ... ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΚΟΡΙΝ! (PHOTOS)
Όποιος τους πετυχαίνει τους κάνει πλάκα, αλλά αυτοί προτιμούν να σχολιάζουν τον Ολυμπιακό.

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League λοιπόν ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τη Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο με 1-2 που είχε και δύο δοκάρια. Tα γκολ των Ρώσων o... Koκόριν στο 40' και ο Ιβόνοφ στο 49'.

Για τον Παναθηναϊκό μείωσε ο Ντίνας στο 63'.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο γήπεδο μόνο όταν βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ και μοιραία υποτάχτηκε στην ανωτερότητα της Ντινάμο Μόσχας γνωρίζοντας την ήττα μέσα στη Λεωφόρο.

Για εξήντα λεπτά οι «πράσινοι» δεν υπήρχαν στο γήπεδο και με μεγάλα αμυντικά κενά, ιδίως από τα δεξιά, βρέθηκαν να χάνουν 2-0 (Κοκόριν, Ιόνοφ) πριν... ξυπνήσουν λίγο μειώνοντας με τον Ντίνα. Αυτό ήταν και το μόνο που κατάφεραν. Είναι βέβαια σίγουρο ότι θα βρουν κάποια δικαιολογία και κυρίως κάποιον άλλον να φταίει, αφού οι ίδιοι μόνο στα λόγια και τα... κακαρίσματα... συγνώμη τα τιτιβίσματα είναι καλοί!

Μετά η Ελλάδα περιμένει... βαθμούς από τον πρέσβη!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης (58’ Δώνης), Λαγός (75’ Πέτριτς), Ζέκα, Καρέλης, Σίλντενφελντ, Ντίνας, Πράνιτς (81’ Κουτρουμπής).

Στον πάγκο: Στιλ, Χουχούμης, Ατζαγκούν.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοφ, Μπούτνερ (68’ Γκράνατ), Σαμπα, Ντάγκλας, Ντζούτζακ, Γιουσούποφ, Κοκόριν, Ιόνοφ, Νομπόα, Κουράνι, Μανόλεφ.

Στον πάγκο: Σουνιν, Χούμποτσαν, Ρότενμπεργκ, Ζόμπνιν, Τασάεφ, Προυντνίκοφ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ