2014-09-19 00:52:32
Φωτογραφία για Μαγική βραδιά για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς διέλυσε τη Ντινάμο Μινσκ με 6-1
Έδειξε πανέτοιμος να πάρει για ακόμη μία σεζόν την πρόκριση στους "32" της διοργάνωσης.

Το πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν, δίχως αμφιβολία, ο Στέφανος Αθανασιάδης που με ένα χατ τρικ σε 17 λεπτά έφτασε τα 14 ευρωπαϊκά τέρματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σκαρφάλωσε στην κορυφή της σχετικής λίστας, αφήνοντας δεύτερο τον Σαλπιγγίδη, που δεν σκόραρε, αλλά έφτασε τα 70 ματς στο Europa League, τρίτος μεταξύ όλων των παικτών που έχουν παίξει στην διοργάνωση.

Ο Κλάους είχε άξιο συμπαραστάτη τον Ραζβάν Ρατς που στο εκατοστό του ευρωπαϊκό παιχνίδι μοίραζε αφειδώς ασίστ. Το παιχνίδι δεν αντέχει σοβαρής κριτικής, αφού από το 4' ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Νίκολιτς και το 5-0 το έκανε στο 50', με το παρθενικό "ασπρόμαυρο" τέρμα του Παπαδόπουλου.

Οι Λευκορώσοι από το 63' έπαιζαν, μάλιστα, με 10 παίκτες, ωστόσο, πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Νίκολιτς στο 80', κάνοντας το 5-1. Το τελικό 6-1 σημείωσε στο 89' ο Φάνης Τζανδάρης, ύστερα από ασίστ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.


Μισή (ώρα) μπάλα

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Ντινάμο Μόσχας με 2-1 μέσα στην Λεωφόρο και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στο Europa League.

ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΑΤΑΤΟΥΡΚ

Το Αστέρι του Πάρα

Ο Φακούντο Πάρα αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Στάικου Βεργέτη και στο 88' με ξερό βολέ ισοφάρισε το γκολ του Τερέ από το 33', χαρίζοντας μια παλικαρίσια ισοπαλία (1-1) στον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Μπεσίκτας!
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ