2014-09-19 14:59:25
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA Ο ΤΣΟΡΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην περσινή φιναλίστ του Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως είναι φυσικό, έκανε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να ασχολείται με την εκπληκτική εμφάνιση των παικτών του Μίτσελ.

Οι ερυθρόλευκοι, πήραν μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας τους, κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης.

Ωστόσο, όπως έχει αποδείξει ο Θρύλος τα τελευταία χρόνια, δεν γλιτώνει κανένας αντίπαλος μέσα στο Καραϊσκάκη, όποιος κι αν είναι αυτός.

Μάλιστα, απόδειξη για όλα αυτά, αποτελεί και η παρουσία του Τσόρι, στην καλύτερη ενδεκάδα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Αργεντίνος μέσος του Θρύλου, ήταν για ακόμη μια φορά αυτός που δημιουργούσε και κατεύθυνε το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ξεκινώντας μάλιστα, τόσο το πρώτο γκολ του Μαζουακού, όσο και το δεύτερο του Αφελάι.

Αναλυτικά η καλύτερη 11άδα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League είναι η εξής:


Ρουφ (Άντερλεχτ), Μορένο (Λίβερπουλ), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Μπόατεγκ (Μπάγερν), Καρλάο (ΑΠΟΕΛ), Γκρόσκροϊτς (Ντόρτμουντ), Μπραχίμι (Πόρτο), Ζερβίνιο (Ρόμα), Μπέιλ (Ρεάλ μ.), Τέβεζ (Γιουβέντους) και φυσικά ο «μαέστρος» του Θρύλου Τσόρι Ντομίνγκες.

Η αναφορά για τον Τσόρι στην ιστοσελίδα της UEFA σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ο 33χρονος Αργεντινός μέσος έπαιξε βασικό ρόλο στα πρώτα δύο γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας απέναντι στην περσινή φιναλίστ του Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης, εκτελώντας το κόρνερ που οδήγησε τον Αρτούρ Μαζουακού στο 1-0 και κάνοντας τη σέντρα στον Ιμπραΐμ Αφελάι στο δεύτερο με μια μακρινή μπαλιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΕΛΟΣ ο Παπαγεωργίου!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΕΛΟΣ ο Παπαγεωργίου!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ