2014-09-19 19:00:31
Φωτογραφία για Έπαιξε στοίχημα για τη Σκωτία και κέρδισε 254.000 ευρώ!
Κάποιες εταιρείες στοιχημάτων πλήρωσαν πριν καν βγει το αποτέλεσμα

Είπε να παίξει στο στοίχημα το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Σκωτία και η τύχη του χαμογέλασε. Ένας Λονδρέζος στοιχημάτισε στο «όχι» στην απόσχιση της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο και γέμισε το πορτοφόλι του με περίπου 200.000 λίρες (σχεδόν 254.000 ευρώ).

Ο Λονδρέζος είχε τοποθετήσει συνολικά 900.000 λίρες σε τέσσερα διαφορετικά στοιχήματα υπέρ του «όχι» που είχε καταθέσει από τον Ιούνιο σε ένα γραφείο στοιχημάτων του Λονδίνου, ανακοίνωσε η εταιρεία William Hill.

Η William Hill, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων της Βρετανίας, επεσήμανε ότι έλαβε στοιχήματα ύψους περίπου 3 εκατομμυρίων λιρών για το δημοψήφισμα, ποσό περίπου ίσο με αυτό των στοιχημάτων που κατατίθενται για τους μεγάλους αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αλλά τριπλάσιο από εκείνο των τελευταίων βουλευτικών εκλογών του 2010.

Τα γραφεία στοιχημάτων εκτιμούσαν ότι οι Σκωτσέζοι δεν θα επέλεγαν την ανεξαρτησία και γι’ αυτό τον λόγο η διαδικτυακή εταιρεία στοιχημάτων Betfair πλήρωσε νωρίτερα κάποιους από τους πελάτες της που είχαν στοιχηματίσει υπέρ του «όχι», ανακοινώνοντας ότι το αποτέλεσμα είναι σίγουρο 48 ώρες πριν το δημοψήφισμα.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ