2014-09-19 20:38:17
Φωτογραφία για Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ EXEI... ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕI ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ!
Ένας παίκτης που αποκτήθηκε κυριολεκτικά στο... 90' της μεταγραφικής περιόδου είναι αυτός που έχει ενθουσιάσει τις τελευταίες μέρες με την παρουσία του τον Μίτσελ.

Ο λόγος για τον διεθνή Σέρβο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που εκτός από παιδί χαμηλών τόνων είναι πάντα πρόθυμος και από τους πρώτους στις προπονήσεις, ενώ δύο φορές που κλήθηκε να φορέσει μέχρι στιγμής τη φανέλα του Ολυμπιακού έδειξε και με το παραπάνω ότι το αξίζει. 

Ειδικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Σέρβος έκανε μεγάλο παιχνίδι, ενώ ήταν από τους πρώτους ακόμα και στους πανηγυρισμούς, ενώ έβγαλε απίστευτο πάθος σαν να είναι χρόνια στην ομάδα. Προφανώς  οι δηλώσεις του λίγες μέρες πριν τον αγώνα με την Ατλέτικο δεν έγιναν απλά για να... γίνουν (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Μίτσελ λοιπόν που κατέχει όσο λίγοι τα μυστικά της μπάλας από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι ο Μιλιβόγεβιτς είναι έτοιμος να "σηκώσει" τη βαριά φανέλα του Ολυμπιακού και γι'αυτό το λόγο άλλωστε τον έβαλε βασικό με την Ατλέτικο, σ'ένα παιχνίδι που πραγματικά "έκαιγε" από πολλές απόψεις Πέρα όμως από τις ποδοσφαιρικές του δυνατότητες, ο Μίτσελ έχει εκτιμήσει τον πολύ καλό του χαρακτήρα, πράγμα που θεωρεί ο Ισπανός κόουτς ότι πρέπει να έχει κάποιος αν θέλει να φτάσει ψηλά, αφού το ταλέντο από μόνο του δε φτάνει
. Οι περιπτώσεις "ταλέντων" που χάθηκαν επειδή είχαν τα... μυαλά πάνω από το κεφάλι άλλωστε, είναι αμέτρητες.  

Ο Μίτσελ λοιπόν διέκρινε στον Σέρβο το πλήρες "πακέτο" και θα συνεχίσει να τον εμπιστεύεται...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ