2014-09-20 00:04:10
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ... ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ!
Το βράδυ της Τρίτης έχει μείνει αξέχαστο, όχι μόνο στον κόσμο του Ολυμπιακού και την ίδια την ομάδα, αλλά και στους Ισπανούς.

Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν συνεχή δημοσιεύματα, ακόμα και τρεις μέρες μετά το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης, που ασκούν... έντονη κριτική.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «extranewspaper.com» γράφει πως... «η Ατλέτικο Μαδρίτης απέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό στην επίσκεψή της στην Ελληνική... κόλαση και πλέον η... ζωή είναι δύσκολη, σε έναν όμιλο όπου προτεραιότητα ήταν η πρώτη θέση, μετά την περσινή πορεία στην Ευρώπη.

Το παιχνίδι της Ατλέτικο δεν ήταν καλό. Ίσως όχι τόσο κακό για να χάσει, αλλά οι Έλληνες έπαιξαν τα... χαρτιά τους καλά με τον Μίτσελ. Έτσι, είχαμε συνολικά μία μαύρη βραδιά στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Μάλιστα, οι Ισπανοί δεν διστάζουν να ασκήσουν σκληρή κριτική στον Ντιέγκο Σιμεόνε για κάποιες επιλογές του. Όπως για παράδειγμα για το ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν παίζει πολύ.

«Πρωτίστως, ο «Τσόλο» δεν μοιράζει σωστά τον χρόνο στον Γκριεζμάν, κάτι που γίνεται επικίνδυνο συνήθειο. Ο Γάλλος είναι «δυναμίτης» και πρέπει να παίζει περισσότερο», τονίζεται στο δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
elpizw mia mera na me prose3eis
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
elpizw mia mera na me prose3eis
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ