2014-09-20 22:00:04
Φωτογραφία για Η Polaroid κάνει προϊόν το… σήμα του Instagram
H Polaroid επιστρέφει με το μοντέλο Socialmatic, το οποίο έχει πολλές κρυφές χάρες κάτω από το παρουσιαστικό της, το οποίο σε πολλούς θα θυμίσει το γνωστό εικονίδιο του… Instagram!

Πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση όμως, αυτή η κάμερα παντρεύει με έναν πολύ ενδιαφέροντα τρόπο τον κόσμο της εκτυπωμένης και της ψηφιακής φωτογραφίας. Η μηχανή έχει λειτουργικό σύστημα Android, με το γνωστό σε όλους interface και τις εφαρμογές του. Ο φακός εμπρός έχει αισθητήρα 14 Megapixel και στο πίσω μέρος υπάρχει ακόμα μία κάμερα 2 Megapixel, μαζί με LED flash.

Μόλις ληφθεί μία φωτογραφία, εμφανίζεται στην οθόνη διαγωνίου 4,5 ιντσών, όπου μπορεί να γίνει και αντικείμενο επεξεργασίας. Μετά μπορεί κανείς να την αποθηκεύσει στην ενσωματωμένη μνήμη 4 GB ή στην συνοδευτική κάρτα microSD.

Στην περίπτωση που κάποιος επιλέξει να εκτυπώσει τη φωτογραφία του, αυτό γίνεται εύκολα και χωρίς μελάνι με την τεχνολογία ZINK Imaging που έχει αναπτύξει η Polaroid. Οι εικόνες που εκτυπώνονται είναι σε διαστάσεις 5×8 εκατοστών και είναι έτοιμες κυριολεκτικά στο λεπτό.


Ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί τη φωτογραφία του online με το ενσωματωμένο Wi-Fi σε κοινωνικά δίκτυα, αλλά και το Socialmatic Photonetwork της Polaroid. Κάθε κάμερα Polaroid Socialmatic έχει το δικό της ξεχωριστό QR Code πάνω της που οδηγεί στο ιστορικό των λήψεών της και τη γεωγραφική της θέση.

Η κάμερα θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο από την περίοδο των Χριστουγέννων και έπειτα.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ