2014-09-20 22:43:45
Φωτογραφία για ΕΠΑΙΞΕ ΟΣΟ... ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ (3-0) *VIDEOS*
Με γκολ των Μήτρογλου (33' πεν.), Μπενίτες (88') και Κασάμι (90+1'), ο Ολυμπιακός προσπέρασε τη Βέροια και πάτησε... κορυφή!

Ο Ολυμπιακός πίεσε στο τέλος, και επικρατώντας της Βέροιας ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα, με τους Μπενίτες και Κασάμι να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά, ανεβάζοντας στο 3-0 τον δείκτη του σκορ.

Στο... ρελαντί και χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση οι ερυθρόλευκοι, πήραν αυτό που ήθελαν και συνεχίζουν δυναμικά και στο πρωτάθλημα!

Στα καθαρά αγωνιστικά Το ροτέισον ήταν επιβεβλημένο μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Μίτσελ να φρεσκάρει την ενδεκάδα με τέσσερα νέα πρόσωπα και τον Ολυμπιακό να φτάνει πολύ νωρίς κοντά στο γκολ με... «δράστη» τον Μήτρογλου.

Ο Γιαννούλης γύρισε από αριστερά και ο διεθνής επιθετικός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μόλις με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών αγώνα. Πέραν όμως αυτή της φάσης οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν να βρουν κενούς χώρους, απέναντι σε μια καλοδουλεμένη και με αυτοπεποίθηση ομάδα από το εξαιρετικό της ξεκίνημα, όπως η Βέροια.


Ο Ντουρμάζ έμοιαζε να είναι ο πιο... δραστήριος παίκτης του Θρύλου, και ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι από τον Αμαραντίδη. Ο Μήτρογλου, μετά από μια μικρή διαφωνία με τον Τσόρι, ανέλαβε τελικά την εκτέλεση ευστοχώντας από την άσπρη βούλα και κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο "πιστολέρο" βρήκε ξανά δίχτυα, αλλά ο επόπτης τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ. Κάτι που έγινε εκ νέου και με ακόμα περίπτωση στην οποία ο Μήτρογλου βρέθηκε απέναντι από τον Καντιμοίρη. Πλάσαρε ωραία αλλά η φάση θεβρήθηκε ως μη γενόμενη, αφού υποδείχθηκε ξανά σε θέση οφσάιντ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους... λέξη και πατώντας γκάζι στο τέλος, πέτυχαν μια καθαρή νίκη. Ο Μπενίτες πέρασε στο ματς κι έδειξε ικανοποιητικά στοιχεία σέντερ φορ, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα, ενώ τη νίκη επισφράγισε με όμορφο πλασέ ο Κασάμι στις καθυστερήσεις.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης (57' Γιαννούλης), Αυλωνίτης, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ, Ντουρμάζ (67' Ντουρμάζ), Ντομίνγκες, Μήτρογλου (76' Μπενίτες).

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές (54' Όστοϊτς), Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης (74' Μπαργκάν), Μπατιόν, Καλτσάς, Κάμπορα, Ντιμίτρου, Γεωργιάδης (61' Κατίδης).

Δείτε το γκολ του Μήτρογλου ΕΔΩ

* Σε λίγο θα προστεθούν και τα υπόλοιπα γκολ της αναμέτρησης...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ