2014-09-21 12:28:18
Φωτογραφία για ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «ΤΟ ''ΠΟΤΑΜΙ'' ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΚΙΝΗΜΑ»
Πολιτική ταυτότητα αποκτά το ''Ποτάμι'', καθώς για πρώτη φορά ο Σταύρος Θεοδωράκης προσδιορίζει το κόμμα του ως «το μεγάλο κεντρώο κίνημα της χώρας». Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ο επικεφαλής του ''Ποταμιού'' κρατά αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν έχεις τέτοια μυαλά, φοβάμαι ότι ούτε ο Πάπας μπορεί να σε σώσει», αναφέρει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας τις πολιτικές αντιφάσεις της Κουμουνδούρου.

«Ο Αλέξης Τσίπρας βαδίζει στα χνάρια του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου, όταν διεκδικούσαν εξουσία. Οι ομιλίες όλων των αρχηγών της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ίδιες. Θα μοιράσουν λεφτά που θα πάρουν από τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσουν τις συντάξεις, θα συγκρουστούν με τα συμφέροντα. Μετά παρέλαβαν άδεια ταμεία ενώ ξεχνούν και τα συμφέροντα. Μια παράσταση χωρίς σασπένς», υποστηρίζει ο κ. Θεοδωράκης.

Ερωτηθείς αν η παρούσα Βουλή μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ
. Θεοδωράκης, εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί πολύ να βρει τις 180 ψήφους. Επίσης, κληθείς να σχολιάσει αν ήταν επιτυχημένες ή όχι οι θητείες του Κωστή Στεφανόπουλου και του Κάρολου Παπούλια, επισημαίνει: «Είμαστε όμως στο 2014. Έχουμε περάσει μια τετραετία κρίσης εξαιτίας κυρίως των πολιτικών, οπότε καλό θα ήταν το πολιτικό σύστημα να καταλάβει ότι υπάρχουν και άλλοι Έλληνες και όχι μόνο οι συνταξιούχοι συνάδελφοί τους».

Παρουσιάζονται οι θέσεις του ''Ποταμιού''

Σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τις «21 κυβερνητικές προτεραιότητες του ''Ποταμιού''». Θα προηγηθεί μαραθώνια συζήτηση με τη συμμετοχή 60 προσώπων, ανάμεσα τους βουλευτές, πανεπιστημιακοί, άνθρωποι της τέχνης, ακτιβιστές, επιχειρηματίες, υπό τον τίτλο «Όχι συνθήματα-Λύσεις».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ