2014-09-21 13:30:33
Φωτογραφία για Ριζοσπαστική πρόταση για τα κόκκινα δάνεια προαναγγέλλει ο Ευάγγελος Βενιζέλος
«Ολοκληρωμένη ριζοσπαστική πρόταση» για τα κόκκινα δάνεια προαναγγέλλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Βαγγέλης Βενιζέλος. Σε συνέντευξή του στη RealNews, ο κ. Βενιζέλος αναφέρει: «Ετοιμάζουμε μια ολοκληρωμένη ριζοσπαστική πρόταση για τα κόκκινα δάνεια, αρχής γενομένης από τα κόκκινα δάνεια των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και φυσικά από την αντιμετώπιση του προβλήματος που υπάρχει στα στεγαστικά δάνεια, με ένα τρόπο που διευκολύνει την αγορά και τα νοικοκυριά χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα ούτε για το τραπεζικό σύστημα, ούτε για τους δημοσιονομικούς στόχους του κράτους».

Αναφερόμενος στο ζήτημα του χρέους, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε πως «το ζήτημα δεν είναι κούρεμα, ή μη κούρεμα. Οι παραμετρικές αλλαγές που λέμε εμείς ότι είναι εφικτές και θα γίνουν, οι οποίες αφορούν τις λήξεις, τα επιτόκια, την περίοδο χάριτος, οδηγούν σε όρους καθαράς παρούσης αξίας, σε μείωση του χρέους, δηλαδή σε κούρεμα». Και επισήμανε πως όποιοι υποστηρίζουν μονομερείς ενέργειες λέγοντας «λεβέντικες» δημαγωγίες, δεν ξέρουν πώς λειτουργούν οι διεθνείς συσχετισμοί.


Σχετικά με το θέμα της αλλαγής του εκλογικού νόμου, αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι έχει εξαντλήσει τα όριά του. Έχει "χτυπήσει ταβάνι" και δεν έχει καμία πολιτική συμμαχιών. Εκτός εάν θεωρεί ότι έχει πολιτική συμμαχιών με τον κ. Καμμένο και εκπροσώπους παρομοίων αντιλήψεων» προσθέτει.

Σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τονίζει πως όλα θα γίνουν μέσα στη Βουλή με απόλυτη διαφάνεια και τα κόμματα και οι βουλευτές θα αναλάβουν τις θεσμικές και ιστορικές ευθύνες τους απέναντι στη χώρα.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ