2014-09-21 14:49:42
Φωτογραφία για ΑΛΕΓΚΡΙ : ΠΕΡΙΕΠΛΕΞΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...
Την άποψη πως η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης περιέπλεξε τα πράγματα στον 1ο όμιλο του Champions League, εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Μίλαν.

Αφού πρώτα τόνισε ότι δεν υπήρχε κανένα θέμα... εκδίκησης προς τη Μίλαν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι η Γιουβέντους έχει δύσκολο έργο στη συνέχεια των υποχρεώσεών της, πόσω μάλλον στο Champions League μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρώτη αγωνιστική.

«Νομίζω πως ήταν καλό ματς από πλευράς μας, η ομάδα ήλεγξε όπως έπρεπε την κατάσταση και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε τον αγώνα, αν και μπορούσαμε να τελειώσουμε καλύτερα κάποιες φάσεις. Εχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε αλλά σήμερα μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου κυκλοφόρησαν την μπάλα όπως έπρεπε μετά το γκολ. Περιμέναμε την πίεση της Μίλαν στο τέλος και το χειριστήκαμε και αυτό καλά», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και στη συνέχεια εξήγησε πως δεν τέθηκε ποτέ κάποιο θέμα εκδίκησης προς τους «ροσονέρι»:


«Δεν ήταν ένα ματς σαν όλα τα άλλα για μένα γιατί στα 3,5 χρόνια στη Μίλαν έζησα νίκες και συναισθήματα. Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα κάτι άλλο. Τώρα όμως είμαι προπονητής της Γιουβέντους, παρά τις όμορφες αναμνήσεις που έχω από την Μίλαν. Καμία εκδίκηση, η Μίλαν ήταν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου αλλά τώρα θέλω να νικήσω με την Γιουβέντους, κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Αισθάνομαι τυχερός και υπερήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας».

Καταλήγοντας, ο Αλέγκρι μίλησε και για το Champions League: «Το να κερδίζεις παιχνίδια δεν είναι εύκολο. Απαιτεί θυσίες, πρέπει να παίζεις καλά. Τεχνικά δεν είναι τίποτα απλό. Στο Champions League πιστεύω πως πηγαίνουμε μπροστά, αλλά έχουμε ένα περίπλοκο γκρουπ, γιατί η νίκη του Ολυμπιακού αναμφισβήτητα περιέπλεξε τα πράγματα. Παράλληλα, έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα, αφού θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως η Ίντερ, η Φιορεντίνα και η Μίλαν, και το πρωτάθλημα είναι πιο απαιτητικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ