2014-09-22 11:36:46
Φωτογραφία για Καλαμπάκα: Άφησε τα κλειδιά στην πόρτα και οι διαρρήκτες έκαναν... πάρτι!
Καλά διαβασμένοι φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι μιας 49χρονης επιχειρηματία στην Καλαμπάκα, ανοίγοντας μάλιστα με τα... κλειδιά της που είχε αφήσει στην πόρτα! Οι δράστες άρπαξαν έναν πραγματικό θησαυρό σε μετρητά και τιμαλφή.

Η 49χρονη, που είναι ιδιοκτήτρια μίνι-μάρκετ, έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε πως η ίδια είχε ανοίξει άθελά της το δρόμο στους εισβολείς κι ότι είχαν κάνει φτερά, ούτε λίγο ούτε πολύ, 60.000 ευρώ, χρυσές λίρες, κοσμήματα, ακόμη και τα βιβλιάρια καταθέσεων που είχε! Πανικόβλητη, κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Ώσπου να φτάσουν οι αστυνομικοί, η γυναίκα διαπίστωσε κεραυνόπληκτη ότι οι δράστες είχαν πάρει μέχρι και τα κλειδιά από δυο οχήματα ιδιοκτησίας της, τα οποία ωστόσο της είχαν αφήσει για... παρηγοριά! Όπως όλα δείχνουν, οι κακοποιοί είχαν περάσει μέσα από το κατάστημά της στον ακάλυπτο χώρο, ανέβηκαν από τη σκάλα στον πρώτο όροφο και βρήκαν τα κλειδιά. Άνοιξαν σαν κύριοι χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και, αφού άρπαξαν ό,τι πολύτιμο υπήρχε, έγιναν καπνός. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ